benneton en denemarken
Door: robin
Blijf op de hoogte en volg robin
01 April 2004 | Spanje, Madrid
Ik kwam hier terecht dankzij mijn klasgenote Nienke. Haar vriend werkt bij dat bedrijf en heeft de expositie mede ontworpen. Hij hield ook een speech tijdens de persconferentie. We we gingen ernaar toe na ons examen Spaans.
Dat examen ging redelijk goed, maar ik had helaas nada tijd gevonden in de laatste weken om te studeren. Dus ik zal wel een hoop stomme fouten gemaakt hebben. Ach, met een beetje geluk heb ik wel een voldoende.
De expositie ging nergens over (het had iets met mail te maken) maar het zag er allemaal wel leuk en hip uit en er was gratis drank. De aanleiding was een boek met wel honderden ansichtkaarten. Dit boek zag er overigens wel heel leuk uit. Misschien dat ik zelfs nog een gratis kopie krijg. Dan zal ik jullie allen iedereen kaartjes sturen vanuit een zonnig Barça.
Want zonnig is het hier weer. De hele dag lekker en warm weer. Vanmiddag lekker koffie en broodjes genomen hier op het plein waar ik dagelijks zit. Ik zat er vandaag met een man uit Denemarken die mijn koffie con leche betaalde vandaag.
Gister hebben we elkaar ontmoet en ik heb in de nacht een avontuurlijke rondleiding gegeven door de stad. Eerst hadden we in de avond een diner bij M.
De Deen is van de vrije universiteit uit Kopenhagen. Zij hebben een vrije universiteit in hn huiskamer. Zie hun website (echt fantastisch) http://www.copenhagenfreeuniversity.dk Hij was hier voor een conferentie over kunst, kende ons project van Infoespai en onze onderzoeksafdeling (waar ik onderdeel van uit maak) en wilde wel meer weten.
Overigens heeft hij jaren in London gewoond en daar de opkomst van de ravescene en de reclaim the streets bewegingen van binnenuit meegemaakt. Dus we hadden veel ervaringen om uit te wisselen.
Anyway, ik ben zo goed als klaar om naar NL te gaan. Morgen even mijn spullen naar mijn nieuwe woning verhuizen en dan sta ik rond 9 uur in de avond op Schiphol. Tenminste, dat hoop ik... want ik krijg net een e-mail van het thuisfront dat dezelfde vlucht gister pas om 10 uur aankwam.
De helft van de projecten waar ik deze week mee bezig was, zijn af. De andere helft neem ik mee als huiswerk morgen. Als je wil kan je trouwens meehelpen: http://docs.indymedia.org/view/Main/TilburgConference
Nu naar een afspraakje met mijn chica (ik ben al bijna te laat).
01 April 2004 - 22:43
Fram:
Heerlijk op balkon mijn avondeten weggepeuzeld, daarna zonnebril op en met een kat op schoot gewacht tot de zon verdween :)
Zomerrrrrrrrrrrrrrr! -
12 April 2007 - 21:16
Johnhpwtl:
Very interesting site. Hope it will always be alive!
15 April 2007 - 09:56
Johndbmdv: