chemie - Reisverslag uit Madrid, Spanje van robin - WaarBenJij.nu chemie - Reisverslag uit Madrid, Spanje van robin - WaarBenJij.nu

chemie

Door: robin

Blijf op de hoogte en volg robin

16 April 2004 | Spanje, Madrid

Ben weer terug in Barcelona, maar zit nog een beetje boel in vakantiestemming. Ben al meer dan tien dagen samen met chica en we hebben elkaar tijdens de vakantieperiode herontdekt. Intuïtie zat vanaf het begin goed, maar de laatste week is het alleen maar bevestiging na bevestiging van het leven dat mooi is.

Heb sinds ik terug ben, dus ook nog niet veel van buiten gezien. Niet dat dit een probleem is: het regent hier de hele tijd.

Maandag ga ik weer beginnen hiero en nu heb ik helaas weinig tijd om meer te schrijven. Jullie houden nog het een en ander van me tegoed. Ik beloof een vrij uitgebreid verslag van het een en ander.

Ga je trouwens naar vliegveld Charleroi in België, dan vind je links van de ingang met een beetje geluk een zakje wiet :)

• 16 April 2004 - 20:53

Fram:

Laat me raden, het vliegveld heeft 16 ingangen? :)

Leuk om te horen dat jullie saampjes zo'n leuke tijd hebben gehad, ik gun het je van harte. Wel verdomd jammer dat we haar misgelopen zijn, nu weten we nog niet welke tandpasta ze gebruikt...

• 17 April 2004 - 11:34

Fben:

lol ro, zal ik naar charleroi... ach hihi - hier btw heerlijk weer vandaag!
    geniet maar lekker vh genieten :)))
    groeten van jack herer

• 18 April 2004 - 15:05

Guido:

je mocht dat zakje ook afgeven ze, ik had er zorg van gedragen :)

robin

Van januari 2004 woonde en werkte ik in Barcelona, eerst als vrijwilliger en daarna bij diverse bedrijven. Daarmee begon ook dit 'dagboek'. Drie jaar later besloot ik terug naar Nederland te gaan voor een korte vakantie om van daaruit naar Istanbul te liften, en te zien wat het leven daar los zal maken. Je vindt tegenwoordig ook meer over mij in het engels: http://robino.wordpress.com