bezoek - Reisverslag uit Madrid, Spanje van robin - WaarBenJij.nu bezoek - Reisverslag uit Madrid, Spanje van robin - WaarBenJij.nu

bezoek

Door: robin

Blijf op de hoogte en volg robin

05 Juni 2004 | Spanje, Madrid

Soms zijn dingen makkelijker gezegd dan gedaan. Vandaag kwam mijn moeder aan, om half 3 vanaf het vliegveld. Maar ik was laat vandaag en was pas rond half drie vlak bij het station waar ik de trein kon pakken. Stap ik ook nog eens de verkeerde trein in. Dan maar een sms sturen: "Ga maar koffie drinken. Ik kom pas om half vier uur aan."

Blijkt dat ze vertraging had. De piloot was de weg kwijt en heeft een half uur rondjes gereden op het Schiphol. Het was zo erg dat zelfs een vrachtvliegtuig moest uitwijken en over het grasveld moest rijden.

Zij proberen mij terug te sms-en. Lukt dat niet. Haar mobiel zou geschikt zijn voor berichtjes versturen in het buitenland. Maar zojuist komt ze erachter - via de website - dat dit pas per half juni mogelijk is.. Tja, dan is ze toch echt iets te vroeg gekomen.

Ik heb nu bergen met thee en anderhalve kilo kaas. Ook heb ik een nieuwe tas en een nieuw blikje tartex. Maar het leukste cado was een onovertrefbare hollandse bellenblazer.

Ze is een beetje bang om op het dak van het huis te slapen. De kleine kamer op het terras is een beetje warm en het alternatief is om buiten op het matras te slapen. "Ik ben geen 16 meer", was haar reactie. Maar aan de andere kant is het ook wel spannend: "Ik ben in de pionierstijd terecht gekomen en ik laat me echt niet kisten. Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen." Dit is dus de eerst keer voor haar dat ze in een grote stad woont.

Bieno. We gaan maar even een koffie drinken op plaça del sol.

• 06 Juni 2004 - 08:41

Fram:

Cado? Heb ik een nieuwe spelling gemist? :-)

Ik ben benieuwd hoe het haar zal bevallen. Ik hoop dat jullie veel plezier hebben :)
    Ray kreeg ook bellenblaas (volgens mij worden ze per drie verkocht dus Sebas zal er ook aan moeten geloven vermoed ik) en de katten vonden dat helemaal geweldig. Ik weet niet of je nu nog een huiskat hebt (of was dat in die eerste woning?) maar zo ja, try it :-)

Hannie, succes met buiten slapen!

(p.s. vergeet je pa geen sms te sturen :) )

• 08 Juni 2004 - 09:12

Ben:

goh dus jij had m ook gejat? ;))

• 10 Juni 2004 - 19:31

Peter:

Lees dit beetje laat, maar beviel het buiten slapen?
    Ik vond het geweldig ook al ben ik ook geen 16 meer.
    Menno Tim en ik moesten vooral erg lachen om al het nachtleven wat over het kruispunt voorbij kwam.

robin

Van januari 2004 woonde en werkte ik in Barcelona, eerst als vrijwilliger en daarna bij diverse bedrijven. Daarmee begon ook dit 'dagboek'. Drie jaar later besloot ik terug naar Nederland te gaan voor een korte vakantie om van daaruit naar Istanbul te liften, en te zien wat het leven daar los zal maken. Je vindt tegenwoordig ook meer over mij in het engels: http://robino.wordpress.com