huur is duur
Door: robin
Blijf op de hoogte en volg robin
03 Maart 2004 | Spanje, Madrid
Het huis is best mooi hoor, daar niet van. Het is ook redelijk groot. Maar stel ze zouden hier dus het puntensysteem hebben en je laat door een onafhankelijke instantie kijken hoeveel huur de woning waard, dan zou het dus ruim de helft goedkoper zijn. Vooral gegeven het feit dat de eigenaar geen donder uitvoert en geen stuiver uitgeeft aan de broodnodige reparaties.
Gelukkig heb ik een creditcard gekregen van de bank, vanmorgen. Ik heb hem niet echt nodig en had er ook niet om gevraagd, maar ik kreeg hem automatisch (vandaar ik dus die 20 euro moet betalen per jaar). Ik kan dus hier in Barcelona gewoon betalen zonder direct te hoeven betalen. Dat voelt dus alsof je rijk bent. Helaas kreeg ik niets uit de muur vanmorgen. Morgen weer een nieuwe dag, zei meneer de pinautomaat in het Catalaans.
Met mijn huisgenote hebben we ik nu dan maar afgesproken om de huur voorlopig niet te betalen, in ieder geval totdat O. terug is uit Venezuela en er meer duidelijkheid is.
Kleren wassen is trouwens leuk, totdat de wasmachine het niet meer doet. L. zat al te klagen vanmorgen toen ik mijn was eruit wilde halen dat er sinds kort een laagje water in de machine blijft liggen. Ik laat haar mijn drijfnatte kleren zien en zeg, ja dat klopt.. hij lijkt het water niet weg te pompen. Hoe zou dat nou komen?
Eerst maar even 15 minuten in de zon, om na te denken waar het probleem kan liggen. Dan kijk ik naar de fiets die onlangs verplaatst is. Die staat nu op de slang waar het water doorheen moet, richting het afvoerputje. Wat zou er gebeuren als ik de fiets verplaats?
04 Maart 2004 - 09:38
Peter:
LOL -
04 Maart 2004 - 09:45
Peter:
Grrr deze berichten zijn best ari om te lezen terwijl ik in een sick-building aan het loonslaven ben (nos).
Verder heb ik ook een baantje bij café Koosje tegenover artis. Vet rilexte collega's en net zo'n dope bedrijfsvoering. Als mensen in een bank twee uur zitten te chillen en slechts één kopje koffie nemen, geen haan die er naar kraait. (goed ik dacht ik probeer eens een nieuw vocabulair. -
04 Maart 2004 - 10:11
Fben:
ja lol ro
je hebt al n catalaans ontspannen snelheid van handelen overgenomen? "Eerst maar even 15 minuten in de zon, om na te denken" hehe, klinkt als muziek in mn oren!
heee peter, werk jij in koosje? is idd ontspannen kroeg, zit ik met enige regelmaat een uur op n uitgezakte bank met 1 bak koffie ;)) -
06 Maart 2004 - 09:38
Raymond:
filter zit vol troep, zoals haren en trui vezels. Dus pomp pompt water niet goed weg. Schoonmaken dat ding dus.
suc6
owja, we gaan verhuizen. Ofzo. Misschien. Maar huis is beter dan die van jou en bijna drie keer zo duur.
Per maand -
09 Maart 2004 - 22:02
Fram:
Fijn dat mijn lief zo overduidelijk je HELE berichten leest... Vinjenie?
Dat huis is heerlijk, we willen er wonen, woon 40m2!!!!
En dan nog twee kamers en een joekel van een balkon.
Ik wil gaan inpakken alvast. Heb ik wat te doen, maar het mag niet, Ray zegt wachten op de woningbouw, als die ja zegt DAN mag je inpakken.
Sinds vandaag ben ik officieel arbeidsongeschikt. Grote kans dat ik niet eens een Plan van Aanpak zal krijgen omdat het om een chronische aandoening gaat en er geen kans is op herstel vooralsnog.
Ik heb anderhalf uur met de verzekeringsarts zitten kletsen, schat van een man, hij zorgt ervoor dat ik volgende week mijn geld heb wat ik vanaf 2 februari zou moeten krijgen. Pffff... En dat kunnen we wel gebruiken zo vlak voor een verhuizing (hopelijk dan in ieder geval)!
Zeg, zit er een limiet aan woorden in deze berichten eigenlijk? *grijnz*