pepperspray in me ogen - Reisverslag uit Madrid, Spanje van robin - WaarBenJij.nu pepperspray in me ogen - Reisverslag uit Madrid, Spanje van robin - WaarBenJij.nu

pepperspray in me ogen

Door: robin

Blijf op de hoogte en volg robin

20 Augustus 2004 | Spanje, Madrid

De mens die herboren wordt is altijd dezelfde mens, steeds meer zichzelf bij elke hergeboorte. Elke keer werpt hij alleen zijn huid af en met zijn huid zijn zonden. De mens die door God wordt bemind is waarlijk iemand die op de jusite wijze leeft. De man die God wordt bemind is de ui met een miljoen rokken. De eerste laag te verwijderen is iets heel pijnlijks; de volgende laag is minder pijnlijk, de volgende nog minder, tot uiteindelijk de pijn prettig wordt, steeds prettiger, een vreugde, een zinsverrukking. En dan is er genot noch pijn, maar alleen duisternis die voor het licht moet wijken. En naarmate de duisternis afneemt komt de wond verder uit haar schuilplaats: de wond die de mens is, de liefde van de mens, baadt in het licht. De identiteit die hij verloren had wordt hervonden. De mens loopt uit zijn open wond naar buiten, uit het graf dat hij zo lang heeft meegedragen.

Henry Miller - De Steenbokskeerkring.

• 21 Augustus 2004 - 09:16

Jan Willem:

Lekker vage shit weer.Hee Peter, als je dit leest, alles goed? Je kan me mailen op dit adres: Janwillem168@hotmail.com

• 21 Augustus 2004 - 12:07

Peter:

Inderdaad vage shit. Hee JW alles goed? 28 november reunie EGC!

• 23 Augustus 2004 - 10:27

JW:

Ja alles is goed, by the way:
    Wat is het EGC ookalweer?

• 23 Augustus 2004 - 10:44

Thuisfront:

¿Erg mooi¿
    Ik was deze zaterdag bij het Singer in Laren, zie foto die ik stuurde naar je.
    Een presentatie van de kunst uit de Nederlandse schilderdorpen.
    Modernisme, waaronder neo-impressionisme, pointillisme,
    expressionisme,
    hubisme, geometrisme,
    abstractie.
    Schitterend gewoon.

robin

Van januari 2004 woonde en werkte ik in Barcelona, eerst als vrijwilliger en daarna bij diverse bedrijven. Daarmee begon ook dit 'dagboek'. Drie jaar later besloot ik terug naar Nederland te gaan voor een korte vakantie om van daaruit naar Istanbul te liften, en te zien wat het leven daar los zal maken. Je vindt tegenwoordig ook meer over mij in het engels: http://robino.wordpress.com