lente slaat toe - Reisverslag uit Madrid, Spanje van robin - WaarBenJij.nu lente slaat toe - Reisverslag uit Madrid, Spanje van robin - WaarBenJij.nu

lente slaat toe

Door: robin

Blijf op de hoogte en volg robin

30 Maart 2005 | Spanje, Madrid

Talloze vlinders, rijke bomen en mooie bloemen. De zon schijnt volop, en af en toe frist het op met een rijke regenbui. Heeeerlijk lenteweer.

Dit weekend al, in Noord Baskenland, lekker op het balkon ontbijten, wandelen door de bergen, naar de zee, door de rivier tijdens eb. En nu ook, lekker pauze nemen en lunchen in de zon, koffie drinken en languit achterover leunen in een luie stoel.

Het begint dan eindelijk weer te komen. En ik ben er klaar voor. Ik ben weer wakker nadat ik gister niet eens geslapen had. Ik was moe van het reizen, en sliep vannacht in 1 blok. Ik was een geest en leidde onder het werk.

Heb ook veel zitten zeiken op mijn baas die zijn werk niet goed doet, en nu niets doet thuis en ik dus al het werk moet doen. Ik heb ook zitten uitzoeken hoe het zit met mijn CAO, en heb eindelijk mijn contract. Nu nog een vakbond, en het bedrijf aanklagen.

• 30 Maart 2005 - 15:41

Ben:

gefeliciteerd met de lente! hier ist weer ook prima, maar ongetwijfeld een beetje kouder. eerste terrasje toch al gehad. maar op de 1 of andere manier loopt t lenteweer hier gelijk op met mijn werkuren :s groetj en pas op, voor je t weet sta je te demonstreren voor een beter cao ;)

• 31 Maart 2005 - 11:32

Peter:

Nu ben ik het zat! ik wil ook zon. ik ga nu een vakantie boeken! :P

robin

Van januari 2004 woonde en werkte ik in Barcelona, eerst als vrijwilliger en daarna bij diverse bedrijven. Daarmee begon ook dit 'dagboek'. Drie jaar later besloot ik terug naar Nederland te gaan voor een korte vakantie om van daaruit naar Istanbul te liften, en te zien wat het leven daar los zal maken. Je vindt tegenwoordig ook meer over mij in het engels: http://robino.wordpress.com