eerste nachtdienst
Door: robin
Blijf op de hoogte en volg robin
22 Maart 2005 | Spanje, Madrid
Ik ben nog niet echt moe, de (eerlijke) koffie en cola houden mij redelijk op de boon en ik had genoeg voedsel bij me. Alleen de pauzes schieten er een beetje bij in, ik heb geloof ik nog een halfuur recht op pauze. Maar goed, als ik zo een beetje om me heen kijk, ben ik nog een van de weinigen die tenminste nog een pauze nam.
De rest zit volkomen straal geconcentreerd te kijken naar hun beeldschermen. Het is dan ook zooooooo druk, maar niet heus. In feite zit iedereen gewoon zijn eigen dingetje te doen hier. Filmpje kijken, chatten of surfen. Je doet niets op zo'n nacht.
Ik had dan wel enkele cases in het begin, die ook nog eens redelijk Nou goed waar lul ik over? Die baas van me wilde me zelfs in het aankomende weekend laten werken, want er is iemand vrij beloofd maar de vaste vervanger werkt hier niet meer, en dus moeten wij dat oplossen. Niet dus. Ze werken maar lekker zelf.
Ook gezeik gehad dat ik firefox geinstalleerd had, ja daaaaaaaag. De opperbaas vond het goed maar mijn directe baas wilt het beste voorbeeld van de klas zijn en luistert dus volkomen helemaal zonder twijfel naar wat de management in de VS zegt. Niet dus. Na mijn week vakantie zag ik dus dat hij het alweer had verwijderd. Nu dus weer teruggezet. Haha.
22 Maart 2005 - 09:25
Fram:
Oef begint het nu al... :-)
Het lijkt me heel vermoeiend als je een paar van die diensten achter elkaar hebt. Een keertje niks doen is leuk en klinkt ideaal, maar daarna? Enfin, ondanks het akkefietje Firefox en co. lees ik dat je het prima naar je zin hebt, gelukkig maar. Sinds gisteren ben ik officieel een eenmanszaak! jammergenoeg gaat dat niet zo lekker soepel als jouw baan: stomme belastingformulieren... ik word er horendol van! Nou ja, eenmaal die brug genomen kan ik ook echt werken, ik kan niet wachten (na twee jaar niksen)! Blijf wel lief voor die opperbaas hè, altijd handig ;) -
22 Maart 2005 - 16:55
Peter:
Hee mafkees! als die rukker dat niet wil, dan doe je dat niet. Je kan wel als een puber tegen hem aan trappen, maar hij trapt toch harder! Ik mail je. :( -
23 Maart 2005 - 16:56
Guido:
wat je hebt gepresteerd, dan krijg je op je rek.
Miscchien krijg je wel een Spaanse ontslagbrief? weet niet hoe het daar zit met werkloosheidsuitkering.
F**k Megasoft ;-) -
24 Maart 2005 - 02:17
Guaka:
Kende je Portable Firefox al? :)