samenwerken - Reisverslag uit Madrid, Spanje van robin - WaarBenJij.nu samenwerken - Reisverslag uit Madrid, Spanje van robin - WaarBenJij.nu

samenwerken

Door: robin

Blijf op de hoogte en volg robin

08 November 2004 | Spanje, Madrid

Dit is bericht nummer honderd en vijftig, als ik goed kan tellen.

Vandaag maar eens gezocht naar een locatie voor moeders, die zaterdag voor zes dagen op bezoek komt. Veel hotelkamers waren te duur, maar we hebben nu twee opties bij 2 pensions.

De eerste is er voor slechts vijftien euro. De locatie is centraal, zo'n twintig en een beetje minuten van ons huis vandaan en net zo ver van plaça Catalunya. Het is in een huis met acht kamers. De beheerder is vriendelijk, en het huis ziet er schoon uit.

De kamer is echter klein en het bed is een beetje oud. Het heeft geen normaal licht - zoals zoveel kamers hier, maar als je er alleen bent om te slapen lijkt het prima. De badkamer ziet er redelijk uit.

De tweede optie is bij ons om de hoek. In de straat Verdi. Het is tien euro duurder. Maar we hebben de locatie nog niet kunnen zien.

Nou dat was wel een flinke klus. Want er zijn honderden hotels in Barcelona. Die hebben we allemaal afgebeld, not. We hebben een aantal hier in de buurt geselecteerd en eerst de hostels geprobeerd. Die zijn goedkoper, maar ze hadden geen individuele kamers.

De eerste die we belden dacht zelfs dat we niets eens serieus waren. Hij begreep onze vraag niet naar de prijs van de kamers en dacht dat we van een of andere agentschap waren. Hij begon te schelden en toen hebben we de hoorn maar op de haak gegooid. Na wat meer telefoontjes bleven alleen deze twee pensions (een kamer bij iemand thuis) over.

Een andere flinke klus was om samen aan een artikel werken. Het resultaat mag er zijn, Zie http://eu.d-a-s-h.org/node/view/180

Het kostte de nodige moeite en redelijk veel tijd: een heel weekend. Onze versie is nog veeel langer, wel vier keer zo lang. Zie: http://www.moviments.net/tiki-index.php?page=InfoespaiArticleEN

Toen moesten we ook nog eens het een en ander eruit knippen, waarna vervolgens de redactie er ook nog eens overheen ging. Maar ach. Lees en oordeel zelf. Het leverde tweehonderd op.

• 08 November 2004 - 22:54

Fram:

Robin,
    Bij het volgen van de link in de email krijg ik het volgende bericht:
    het emailadress is verwijderd uit de mailinglist.

Ben je gaan schonen of zit er een foutje ofzo in?

• 08 November 2004 - 23:15

Robin:

Wellicht dat er van een foutje spraken was. Ik heb inmiddels je e-mailadres weer heractiveerd.

• 10 November 2004 - 10:39

Fram:

Ik merk het, dank je :)

robin

Van januari 2004 woonde en werkte ik in Barcelona, eerst als vrijwilliger en daarna bij diverse bedrijven. Daarmee begon ook dit 'dagboek'. Drie jaar later besloot ik terug naar Nederland te gaan voor een korte vakantie om van daaruit naar Istanbul te liften, en te zien wat het leven daar los zal maken. Je vindt tegenwoordig ook meer over mij in het engels: http://robino.wordpress.com