Fanfare van de kakkerlakken - Reisverslag uit Madrid, Spanje van robin - WaarBenJij.nu Fanfare van de kakkerlakken - Reisverslag uit Madrid, Spanje van robin - WaarBenJij.nu

Fanfare van de kakkerlakken

Door: robin

Blijf op de hoogte en volg robin

16 Augustus 2004 | Spanje, Madrid

Terwijl vijf meter verderop, op Plaça del Sol, een Nederlandse fanfareband zich klaarmaakt om te spelen in een grote witte tent, schrijf ik dit vervelende bericht. Er zijn kakkerlakken in ons huis!

Ontvlucht ik Amsterdam-Noord mede vanwege de kakakkerlakken-plaag, kom ik drie jaar later weer in de kakkerlakken-schijt terecht. De eerste zag ik de vorige week, en ik werd al een beetje bevreesd. Maar gisternacht, zag ik opeens een heel gezin van kleintjes. Jakkes!

Ze zijn natuurlijk op ons huis afgekomen in de tijd dat onze lieve ex-huisgenoot L. zijn voedselresten overal liet rondslingeren. We probeerden wat we konden, maar vooral toen we op vakantie waren, brak hij alle regels die we hadden afgesproken.

Nu gaan we een tegenoffensief beginnen. Dat zal niet meevallen, omdat een van onze twee nieuwe huisgenoten nou niet bepaald schoon is (en de hele dag tv kijkt). We gaan doosjes kopen, houden de boel continu schoon en gaan wat nieuwe sluitbare vuilnisbakken kopen. Ik heb er tot nu toe 10 gezien, en de volgenden die ik zie, zullen dooie kakkerlakken zijn.

Desalniettemin (mooiste woord in de NL-taal) gaan de feesten hier gewoon door. En het is heerlijk om je huis uit te lopen en van de ene in de andere versierde straat terecht te komen, van de ene in de andere band of dj. Zie op deze link wat foto's van zondagnacht.

• 16 Augustus 2004 - 17:10

Peter:

Fuck gast echt kut voor je.
    Helemaal van je lamme nieuwe huisgenoten, dat kan zo'n stempel drukken op het geheel en waarschijnlijk zijn het dan van die mensen van:"hmm ja inderdaad erg vervelend..." en vervolgens nog hun etensresten op het aanrecht laten slingeren omdat ze het "misschien later nog gaan eten"
    sterkte

• 16 Augustus 2004 - 20:00

Thuisfront:

Die huisbaas is verantwoordelijk voor die gasten. Hij krijgt last met de buurt als ie niet gauw zorgt dat ze verdwijnen, hij haalt het zooitje binnen....:)

• 17 Augustus 2004 - 10:42

Fben:

aiaiai zijn de kakkerlakken jou gevolgd? hier vrijwel geen meer dankzij 1 of ander gel goedje... suuk6 ermee - en veel plezier met de feesten en kijk uit voor die engerds met messen!
    groetj,

• 19 Augustus 2004 - 20:08

Thuisfront:

Hoe gaat het met de ongewenste "gasten"?
    Al uitgeroeid? ;)

robin

Van januari 2004 woonde en werkte ik in Barcelona, eerst als vrijwilliger en daarna bij diverse bedrijven. Daarmee begon ook dit 'dagboek'. Drie jaar later besloot ik terug naar Nederland te gaan voor een korte vakantie om van daaruit naar Istanbul te liften, en te zien wat het leven daar los zal maken. Je vindt tegenwoordig ook meer over mij in het engels: http://robino.wordpress.com