regen, regen en een nieuwe kamer
Door: robin
Blijf op de hoogte en volg robin
25 Februari 2004 | Spanje, Madrid
Zojuist hoor ik van mijn nieuwe kamer. Het is redelijk in het centrum. Momenteel woont er een Duitse vriend van me en als hij in April terug naar Duitsland vertrekt, kan ik er voor twee maanden in. Het voordeel is dat de kamer een zelfstandige is, boven de woning naast het dakterras. Het nadeel is dat de ruimte zeer beperkt is. Maar er schijnt wel nog een bank te zijn waar eventuele logés uit NL die in mei willen komen, kunnen slapen. En... ik heb een dubbelmatras. Een ander voordeel is de prijs: die is slecht tachtig pleuro.
Thuis van nu is nog steeds zonder internet trouwens. De nieuwe netwerkkaart was prima geïnstalleerd maar ik heb een cd-rom speler nodig die het doet. Die heb ik zojuist van het geld van mijn huisgenote gekocht (twaalf pleuro tegenwoordig). Dus wellicht dat het me nu zal lukken weer om elke dag een update te schrijven.
26 Februari 2004 - 09:50
Thuisfront:
Sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw.
Het Korps Landelijke Politiediensten geeft het advies om thuis te blijven.
Ik wil naar buiten, het is mijn laatste werkdag.
Hier werkt internet ook niet optimaal, ook veel hinder van de sneeuw zeker;) -
28 Februari 2004 - 01:27
Libby:
vandaag hier ook alles ondegesneeuwd, had nog zo gevraagd aan fben en Jap om het in Nederland te houden maar t is ze blijkbaar niet gelukt. kan er in april mss ook een logee uit België terecht? -
04 Maart 2004 - 09:02
Pete`r:
Flex dat we iig een dak boven ons hoofd hebben dan