nou daar zit ik dan
Door: robin
Blijf op de hoogte en volg robin
01 Juli 2005 | Spanje, Madrid
Zodirect weer lekker naar huis, nog geen 5 minuten lopen, dan vier omhoog, zonder lift! En dan lekker groot balkonnetje, fijn huiskamertje en een chaotische slaapkamer vol met rotzooi.
Verhuizen was wel zwaar. We hebben drie ritjes gedaan. Eerst met Pau en de auto van zijn ma, en daarna nog een keeertje terug met Lize de Belg :) Alle dozen gesorteerd op rotzooi voor de slaapkamer, rotzooi voor het balkon, de keuken en de huiskamer.
Veel rotzooi :) Kilo's boeken, tijdschriften en keukenspullen. Maar na twee dagen is het al redelijk geordend en is alleen de slaapkamer nog een chaos met al onze tassen en koffers vol kleding die nog uitgepakt moeten worden.
De antenna voor gratis gestolen internet van een van de buren doet het nog niet goed, maar dat is slechts een kwestie van tijd. Verder moeten we nog wat spulletjes kopen, onder meer een kleine tv en opbergkastjes voor de kruiden en andere dingetjes. Want de ruimte van het huis, en vooral de keuken is veel kleiner dan wat we nodig hebben. Zaterdag dus even shoppen.
Volgende week vrijdag doen we een bescheiden feestje. Het begrip housewarming kennen ze hier nog niet, dus dat gaan we maar even introduceren dan.
03 Juli 2005 - 21:15
Thuisfront:
Hola, hopelijk is het voor een lange tijd, spandeer maar niet al te veel geld voor jullie nieuwe plek aan het strand.
Kop op,;) er komen ook wel goede tijden.
veel succes en liefs, Mams;)