storm in de stad - Reisverslag uit Madrid, Spanje van robin - WaarBenJij.nu storm in de stad - Reisverslag uit Madrid, Spanje van robin - WaarBenJij.nu

storm in de stad

Door: robin

Blijf op de hoogte en volg robin

30 Maart 2004 | Spanje, Madrid

De neverending story lijkt een voorlopig eind bereikt te hebben. De fiets is volledig af. Nu ja, volledig? De remmen doen het, en de wielen draaien. En het stuur geeft ook mee als je eraan draait. Het gaat niet perfect, maar de eigenaar zegt tevreden te zijn. Prima toch? Na Pasen maar weer verder zien.

Het licht in de badkamer is daarentegen niet gerepareerd. Ik hoed er ook niet naar te kijken. O. heeft het al enkele keren geprobeerd en heft zelfs hulp ingeschakeld van een technische vriend. Maar elke keer als ze de stroom er weer opzette, knapte de boel en sloegen de stoppen door. Hoe kan dat? Het is een geaarde schakelaar (vier draadjes).

Toen ik hier trouwens vanmorgen aankwam.. "Ik heb denk ik iemands sleutels meegenomen..." Ahhh. "Ja dat zijn de mijne", zegt E en hij kijkt me verbaasd aan. "Ja, sorry, ik had het pas door toen ik thuis was". Hmm. "Sorry?", zegt hij... Hmm. "I should have called you, no?". Ja dus. Hij wist niet waar ze waren, of ze gestolen waren en hij moest noodgedwongen in de Infoespai overnachten. Shit happens.

Zonder in de herhaling te willen vallen, het lijkt wel herfst hiero. Afgelopen nacht ben ik volledig natgeregend toen ik naar huis ben gaan fietsen en vandaag was het niet veel beter. Het is opgehouden met waaien, maar ik heb gehoord dat als het zo doorgaat de noodtoestand wordt uitgeroepen. Ach.. we zullen zien. Nog drie nachtjes slapen en ik ben weer in Nederland.

Ik ga trouwens wel vliegen. Het nummer van de vlucht is 4484. Ik vertrek vanuit Barcelona om 18:25 en kom aan in Amsterdam om 20:55. In elk geval zal ik woensdag en donderdag in Amsterdam zijn, dus voor die dagen kan ik wel afspraken maken. Als het goed is zal mijn mobiele telefoon het ook wel doen trouwens.

Overigens vlieg ik waarschijnlijk de tiende weer terug, op mijn verjaardag. Ik zal mijn verjaardag niet uitbundig vieren, maar voor vrijdagavond nodig ik in elk geval mensen uit bij thuisfront. Maar dan moet ik nog wel toestemming hebben :)

• 31 Maart 2004 - 21:26

Fben:

vandaag hier terrasjesweer :)))

robin

Van januari 2004 woonde en werkte ik in Barcelona, eerst als vrijwilliger en daarna bij diverse bedrijven. Daarmee begon ook dit 'dagboek'. Drie jaar later besloot ik terug naar Nederland te gaan voor een korte vakantie om van daaruit naar Istanbul te liften, en te zien wat het leven daar los zal maken. Je vindt tegenwoordig ook meer over mij in het engels: http://robino.wordpress.com