robin is jarig vandaag
Door: robin
Blijf op de hoogte en volg robin
10 April 2005 | Spanje, Madrid
Jaja, ben jarig vandaag, en namens mezelf wil ik iedereen bedanken voor de felicitaties die reeds tot mij gekomen zijn, zij het via post, mail, sms (605823341), messenger, telefoontje of *live*. Chica had zelfs al haar vrienden opgetrommeld om mij een sms-je te sturen dus heb al een beetje een sms-rsi opgelopen.
En mijn verjaardag vieren wij, not! Vandaag werken en morgen ook. Dus vanavond kan ik het ook niet laat maken, maar de rest van de week lekker vrij, dus dan gaan we het er maar van nemen. :D
Mijn baas had makkelijk morgen mijn werk over kunnen nemen, maar zoals iedereen op kantoor is ook hij lekker egoïstisch, en na zijn twee weken vakantie heeft hij 'zoveeeeeel werk in te halen' dat ik moét komen. Hij wilde zelfs niet van werktijden veranderen, zodat ik pas om negen uur hoefde te beginnen. ~~Liefde~~ is ver weg als het om werken en geld gaat :(
Misschien moet ik gewoon dan maar doen wat me buurjongen hier ook deed vanmorgen. Hij kwam vrolijk pas om 11 uur binnenwandelen. Maar dan moet de persoon die je gaat vervangen wel zitten blijven tot jij er bent.. En dat is nu net de enige met wie je je solidair voelt, te laat komen is dus niet fijn.
Haha, krijg net weer een e-card binnen, van William uit Nederland. Leuk dat mensen die ik niet eens ken via via mij kaarten toesturen :)
10 April 2005 - 16:11
Robin:
Weer een sms, nu van mijn huisbaas :) Wil je ook een sms sturen, vergeet dan geen +34 voor het nummer te plaatsen :) -
10 April 2005 - 16:15
Via Via:
;););););) -
10 April 2005 - 22:34
Ben:
eej man, hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag!
mzl uit mokum :D -
10 April 2005 - 22:34
Ben:
eej man, hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag!
mzl uit mokum :D -
11 April 2005 - 19:39