Voor- en Tegenspoed
Door: robin
Blijf op de hoogte en volg robin
04 Juli 2007 | Turkije, Istanbul
Niets werkte meer na een tijdje. Ik kreeg hem nog wel opgestart af en toe maar hij deed het niet langer dan 5 minuten. Dat was alles. De hitte van Istanbul was hem fataal geworden.
Ik dus naar de Mac dealer en werd van de ene kant naar de andere kant van de stad gestuurd maar zo zag ik weer wat meer van de stad. Nu kreeg ik echter de rekening. Het moederbord moet vervangen worden en alles bij elkaar gaat me dat 650 euro kosten.
Niet te betalen dus. Dat is 4 maanden leven en geld voor een nieuwe computer heb ik niet. Of een tweedehandse dan een optie is weet ik nog niet. Ook dat geld kan ik beter op een andere manier gebruiken.
Wel is dat ding deels mijn inkomstenbron omdat ik er veel mee schrijf en ook mijn foto's ermee manage(de).
Over inkomsten. Ik heb dus een baan, voor drie weken. Ik volg de verkiezingen hier en loop mee met een onafhankelijke kandidaat. Ik ga waar hij gaat en daar moet ik dus foto's van maken die zij weer voor hun website gebruiken en ook voor eventuele publicaties.
Dat levert ook geld op maar bıj lang niet zo veel om een nieuwe computer te kunnen kopen. Een derde hoogstens.
Maar toen ging vanmorgen ook nog mijn batterijen oplader stuk, en dat soort kleine dingen kunnen some net fungeren als de befaamde druppel. Pech, pech, pech.
04 Juli 2007 - 13:57
Thuisfront:
Al je hier je rekeningnummer opschrijft, krijg je vast wel van lieve en aardige mensen een donatie voor de aanschaf van een nieuwe mac;)
Wel erg voor je ;( het is je werk en zonder pc kan je niets doen.
Sterkte van mams, helaas kan ik niets voor je doen;( -
05 Juli 2007 - 19:31
Ben:
helaas, heb ook geen mac moederbord voor je liggen hier. ook niet genoeg postzegels. wel de hartelijke groeten en wensen voor meer geluk, dat wel, en die stuur ik je bij deze.
groetj, -
10 Juli 2007 - 15:10
Thuisfront:
;)Este manaña he recibrido una carta importante de turkey con dvd.;)
;) Echo muy de menos ese Istanbul;)
Mucho gracias;)