baan binnen
Door: robin
Blijf op de hoogte en volg robin
06 September 2005 | Spanje, Madrid
Ik was dus afgelopen donderdag vervroeg terug gekomen vanuit Bilbao. Er zou een presentatie gegeven worden. Dat was niet het geval. Ik moest langskomen voor een gesprek met de klant want zij wilden de aangenomen mensen zelf ook goedkeuren. Erik de manager had mij verteld dat de baan voor mij was en dat hij zeven mensen (het nieuwe team) zou aandragen voor de zeven posities. En dus dat alles prima zou zijn. We hadden zelfs al een bevestigingscontract getekend.
Maar toen kwam alles toch op losse schroeven te staan. Drie van de zeven aangedragen mensen waren afgekeurd en ik zou nog een telefoongesprek met iemand uit Nederland krijgen. En dat zou vrijdag zijn, en toen maandag en vervolgens vandaag. De manager was er totaal niet blij mee en gaf mij even een spoedcursus hoe ik mezelf het best kan verkopen.
Dat mocht niet baten. Het telefoongesprek verliep prima. Maar toch werd ik afgekeurd. Want ik had geen directe ervaring als een verkoper.
Waarop de manager zei dat ie in mij geloofde en dat ik dit werk makkelijk aan zou kunnen. En daarop gaf de klant toe en mag ik morgen dus beginnen. Oef.
Nu even langs bij kantoor om het contract te tekenen en wat formaliteiten af te ronden.
06 September 2005 - 15:20
Ben:
gefeliciteerd met je nieuwe baan dan :)
verder kan ik vermelden dat het ook eens lekker weer is en heimelijk n lichte poging wagen tot promotie van mijn schandelijke imitatie van kapitalisties zelfgewin, te vinden op mijn site haha ;)
en de groetjes! -
06 September 2005 - 17:31
Theo:
Van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan. Maak er wat van! -
07 September 2005 - 15:45
Raymond:
Gefeliciteerd jongen! Wel fijn om te weten dat iemand die jou ziet meer vertrouwen heeft dan een stem aan de andere kant van de foon.
En wat zijn je arbeidsomstandigheden dan?
Goede uren en een inkomen voor goed levensonderhoud?
Veel succes met de eerste dagen -
07 September 2005 - 21:49
Thuisfront:
Vraag maar gelijk overplaasting in het kantoor in Nederland;)
Dan kan je ook promoveren naar die baan die met maart open komt, je weet wel. Maar neem geen ijslollie mee, die had je voorgehouden voor de raad.;)
Geintje mensen......lol -
07 September 2005 - 22:20
Thuisfront:
Ik zie dat je dit bericht vanaf het balkon hebt geschreven. Is het dan eindelijk gelukt?
Men nemen een vergeten ventilator, haalt de ene helft eraf.....jaja, ik begrijp het helemaal;);) -
08 September 2005 - 16:19
Thuisfront:
Ik zag een enorme tornado op tv, ruisde door Barcelona. Heb je het overleefd? Hangt je antenna en fiets nog aan het balkon?;) -
08 September 2005 - 22:13
Ben:
ja ik zag die orkaan ook op teevee; heb je nu coupe windhoos en zoek je weer n woning of is barcelona niet zo neworleanerig?
ik wacht met spanning op je nieuwe bijdrage!
groetj