Drukke tijden?
Door: robin
Blijf op de hoogte en volg robin
14 December 2005 | Spanje, Madrid
Ach, het is gezellig, en het is uitdagend en leuk. Maar zonder werk zou ik ook een heel uitdagend levend kunnen hebben. Met de nadruk op leven.
Wellicht is dus de reden dan ook dat ik niet zo heel veel geschreven heb de laatste tijd, dat er gewoonweg niet veel gebeurd, en over te schrijven valt. En om nu dan over me werk te schrijven gaat me ook weer een beetje te ver. Het moet geen soap gaan worden.
Voor heel even dan wil ik dan best even kwijt dat de aankomende dagen feest is. Onze bazen uit gans Europa komen langs voor veel debat en vooruitblikken op volgend jaar. Hoe gaan we het werk in de regio's volgend jaar doen?
Dat beteket dus gratis lunch, gratis diner en dan weer gratis lunch en vrijdagavond feest. Ach, dat is best leuk. Dan horen we morgen of vrijdag ook of we naar SF mogen, en dan is 't dus helemaal 'feest'. Ach ja... Soms is werk best grappig.
19 December 2005 - 22:16
Thuisfront:
Het zal wel een geweldig feest zijn geweest, was je een beetje misselijk? ;) -
20 December 2005 - 09:17
Aisha:
Hee Robin. Hoe heet/waar kan ik jou masterscriptie vinden? ben wel benieuwd en wil hem graag lezen!
x