weekendgevoel
Door: robin
Blijf op de hoogte en volg robin
25 Februari 2005 | Spanje, Madrid
Zodirect naar het station, en dan even naar de kroeg voor een paar uurtjes. M'n nieuwe collega heeft een date met een Boliviaanse en moet even ingepraat worden hoe je zoiets doet. Dan rond 9uur met chica eten en lekker uitgaan.
Ben benieuwd of me eerste salaris ook al is gestort, het is eind van de maand, en dan krijg je uitgebaald. Of dit ook voor geldt, is nog even de vraag, want er is nog geen contract en dus is het nog even afwachten.
25 Februari 2005 - 17:41
Thuisfront:
Je eerste salaris, wat voel jij je rijk dan ;)
Prettig weekend.
Oja, ik heb weer verbinding sinds een week met Casema. Nieuwe modem en versterker. Heb er vanmiddag gelijk een rooter tussen geplaatst.
Ola -
28 Februari 2005 - 18:44
Thuisfront:
Weekendgevoel?
Dit weeknd had ik gepland als een cultureel weekend.
Eindelijk eens naar Den-Haag voor een bezoek aan het Escher in het Paleis dat van oorsprong het winterverblijf van Koningin Emma was en werkpaleis was van Bea.
Werkelijk prachtig om te zien, de werken wel te verstaan van Escher;)ik had het boek van Escher al eens gekregen en het kreeg mijn belangstelling. Er was nog genoeg tijd over, alhoewel het wel fris buiten was, heb ik toch besloten om eens het binnenhof te bezoeken en het torentje van Kok.
Ook het paleis aan het Noordereinde kreeg een blik van mij ;)