Botellon mas grande de mi vida
Door: robin
Blijf op de hoogte en volg robin
01 November 2006 | Spanje, Granada
En de politie? Die staat er gewoon naast, en grijpt niet in. Kijk. Zo hoort het. Het is een enorme studentenstad en erg alternatief zogezegd. Een erg fijne stad zodoende.
Er is hier ook het Alhambra, de oude stad die gebouwd was door de moslims, meer dan 1000 jaar terug. Een van de wereldwonderen vinden ze hier. Erg mooi, wonderschoon.
Ik stond al om 6 uur op, om daar op tijd te zijn, en de grote rijen voor te zijn. Dat lukte aardig, en om half negen was ik daar al binnen.
Dat was dus wel wat anders, normaal kom ik pas thuis rond 6 uur, maar nu stond ik dus op.
Liften hier naartoe ging ook prima. Ik had een tweetal lange liften, waarvan eentje 350 km, en een drietal korte liften, waarvan twee slechts voor 5 minuten, om mij naar een betere liftplek te brengen.
Mijn plannen zijn al wel een beetje gewijzigd. Ik blijf nog een nacht hier, en morgenochtend ga ik liften naar Sevilla. Daar breng ik dan de dag door, en s nachts pak ik een nachtbus naar Lissabon.
Dan lekker 4 dagen genieten in Lisboa.
01 November 2006 - 21:06
Thuisfront:
"De grootste zuippartij van je leven"?
¡A pasarlo bien ! -
06 November 2006 - 16:34
Thuisfront:
¡Es muy bonito postal de Granada!;)
Gracias