elektrische schok - Reisverslag uit Madrid, Spanje van robin - WaarBenJij.nu elektrische schok - Reisverslag uit Madrid, Spanje van robin - WaarBenJij.nu

elektrische schok

Door: robin

Blijf op de hoogte en volg robin

17 Maart 2004 | Spanje, Madrid

Esta mañana desperté en mi casa por culpa del gato. Entonces fui a dormir otra vez, hasta que el teléfono sonó para mi compañera de casa y fui a reparar la luz en el cuarto de baño porque no funciona.

Después de la ducha, hablo con mi compañera de casa sobre sus visitas a Venezuela, porque ella está detrás de una visita al mes, y tengo un desayuno. Entonces voy al Infoespai para trabajar.

El Infoespai está en La Plaza del Sol en el barrio de Gracia. Pero, antes de trabajar bebo un café afuera y en el sol.

Cinco horas después, voy a mis cursos de Castellano y a la siete veo a mi amigo de Paris. El me visita aqui esta semana.

Esta noche, hablo mucho con mi amigo y le muestro Barcelona y sus alrededores. Me voy a mi casa en el último metro.

• 17 Maart 2004 - 21:35

Fben:

aha, dus je zegt dat je door je telefoon geelektrokuteerd bent, vervolgens alleen nog spaans kunt, hoewel je je kursus katalaans hebt gemist toen je een parijse vriend zag, met hem naar de kroeg in de zon bent gegaan en met de laatste metro terug? eitje... ;)

robin

Van januari 2004 woonde en werkte ik in Barcelona, eerst als vrijwilliger en daarna bij diverse bedrijven. Daarmee begon ook dit 'dagboek'. Drie jaar later besloot ik terug naar Nederland te gaan voor een korte vakantie om van daaruit naar Istanbul te liften, en te zien wat het leven daar los zal maken. Je vindt tegenwoordig ook meer over mij in het engels: http://robino.wordpress.com