Valencia is Mad - Reisverslag uit Valencia, Spanje van robin - WaarBenJij.nu Valencia is Mad - Reisverslag uit Valencia, Spanje van robin - WaarBenJij.nu

Valencia is Mad

Door: robin

Blijf op de hoogte en volg robin

30 Oktober 2006 | Spanje, Valencia

My first three days of holidays have been mad, really mad. Valencia now for two days, after a crazy night in Tarragona. The weirdest creatures walk around in this city, and the craziest things happen all the time.

Neem nou die kerel die communiceerde via een brood aan zijn oor. Walks several rounds at the main square here, and a girl joins him, with a bottle of coke against her ear.

Also, 'if u have no musical talent, and still would like to do some busking', valencia should be ur place. Amazing.

Ben met goede vrienden hier op pad geweest, de boel een beetje onveilig maken, zullen we maar zeggen dan. Niet alleen 's nachts, maar ook gewoon de volgende dag goed opstaan en fijne dingen doen.

De laatste avond in Barcelona was ook een vreemde avond. Ik moest nog snel allerlei dingen regelen, en ook mijn nieuwe camera ophalen. Die nacht ging ik vervolgens op pad met een fijne band uit Utreg/ Boston en kreeg ik bij de bar gratis bier tot vier.

Na vier dagen inmiddels 800 foto´s gemaakt. De eerste vruchten kan je hier zien: http://www.lightofmylife.nl/photo-gallery/Malou

Morgen Malaga. Lekker vanuit hier liften. Ik sta dan ook vroeg op, rond 8 uur, want om half zeven is het alweer donker!

• 31 Oktober 2006 - 13:50

Iza (Aisha):

oooeee mooie vrouw...

robin

Van januari 2004 woonde en werkte ik in Barcelona, eerst als vrijwilliger en daarna bij diverse bedrijven. Daarmee begon ook dit 'dagboek'. Drie jaar later besloot ik terug naar Nederland te gaan voor een korte vakantie om van daaruit naar Istanbul te liften, en te zien wat het leven daar los zal maken. Je vindt tegenwoordig ook meer over mij in het engels: http://robino.wordpress.com