Op kastelentocht - Reisverslag uit Braşov, Roemenië van robin - WaarBenJij.nu Op kastelentocht - Reisverslag uit Braşov, Roemenië van robin - WaarBenJij.nu

Op kastelentocht

Door: robin

Blijf op de hoogte en volg robin

10 September 2007 | Roemenië, Braşov

En binnen een dag was ik Turkije weer uit en stapte ik vrolijk door Boekarest, de hoofdstad van Roemenie. Samen met Vero reis ik nu van hier kriskras schuin naar boven, in de richting van Duitsland, dwars door Hongarije en andere landen die hier tussen passen.

Drie maanden Turkije was wel genoeg voor mij. Het was een erg mooie tijd met goede ervaringen en veel leermomenten, en een vrolijk wederzien met vrienden en zelfs met familie.

Nu is het weer tijd voor een nieuwe reis en ik ben blij dat ik hem dit keer niet alleen maak. Samenreizen brengt andere uitdagingen met zich mee en biedt nieuwe perspectieven.

Ook doe ik meer toeristische dingen, wat op zijn tijd ook wel weer leuk is. Ik heb een aantal musea gezien, waaronder een houten dorp in Boekarest en enkele kastelen en een paleis hier in de omgeving van Brasov.

Vandaag trekken we verder naar een volgend dorp. We zullen dan lekker in de bergen zitten met vrienden van ons netwerk via onder meer couchsurfing. We reizen in een rustig tempo en zien wel waar we volgende week zijn.

We kijken al uit naar de sneeuw.

• 10 September 2007 - 09:17

Ray:

sneeuw? Ik heb de zomer nog niet eens lekke r meegemaakt hiero. Ik heb slechts 8 dagen genoten van zon en warmte. En dan kijk jij uit naar sneeuw?
    Ik kijk uit naar een nazomer.
    Veel plezier!

• 10 September 2007 - 11:38

Fram:

Ray kletst maar wat hoor, we hebben op kamp maar 1 dag regen gehad en ik ben in Nederland goed bruin geworden, dusseh...

Hoewel sneeuw mij nu ook nog niet zo trekt, ik moet nog wennen aan het feit dat ik niet in de tuin kan zitten (de regen komt met bakken uit de hemel zetten vandaag)!

To both of you: have a great yourney! :)

• 25 September 2007 - 09:54

Caroline:

He Robin, wat klinkt dit allemaal enorm interessant! Via Google vonden we jouw site toen we informatie over de coffee company zochten, waar wij een case study over aan het maken zijn. Wij lazen bij jouw berichten op 8 april dat Peter hier ook net een onderzoek naar heeft gedaan. Wij lopen redelijk vast in ons odnerzoek, dus wij hopen dat jij zo vriendelijk wilt zijn om Peter's emailadres te geven of dat jij zijn case sutdy naar ons wilt opsturen.

Het klinkt allemaal ongetwijfeld een beetje raar, maar je zou ons echt uit de brand helpen!

Alvast bedankt en heel veel plezier verder met je reis!

Caroline en Monique (emailadres cvanderpeijl@hotmail.com)

robin

Van januari 2004 woonde en werkte ik in Barcelona, eerst als vrijwilliger en daarna bij diverse bedrijven. Daarmee begon ook dit 'dagboek'. Drie jaar later besloot ik terug naar Nederland te gaan voor een korte vakantie om van daaruit naar Istanbul te liften, en te zien wat het leven daar los zal maken. Je vindt tegenwoordig ook meer over mij in het engels: http://robino.wordpress.com