'illegalen'
Door: robin
Blijf op de hoogte en volg robin
26 Oktober 2005 | Spanje, Madrid
Stond vandaag zo'n bericht in de krant. Een Argentijnse man met Spaanse nationaliteit was zijn paspoort kwijt, doet aangifte ervan en wordt plots gevangen gezet. Het nummer dat die opgaf klopte niet en daarom denken ze dat die illegaal is.
Zijn familie op stelten natuurlijk. Hij woont al jaren hier en is Spaans. Komen ze met de juiste bewijzen, wilt de politie hem niet laten getuigen om nieuwe aangifte te doen.
De beste kerel is 65+ en wordt 'wegens humanitaire redenen' niet gedeporteerd...
Ga morgen dus maar eens skaten door de hoerenbuurt, onderwijl bier drinkend en jonglerend. Krijg ik een boete van 2000 euro. 1. voor het bezoeken van de hoeren; 2. voor het skaten; 3. voor het drinken; 4. voor het jongleren. Echt waar, dat zijn de plannen van de Catalaanse regering in verband met de herinvoering van de normen en waarden ofwel 'civismo' (geaccepteerde burgerlijkheid).
Verder is ook praten volgens de krant slecht voor de gezondheid. Stond echt in de krant! Want de Spanjaarden praten te hard, en het geluid is slecht voor ons! Straks gaan ze nog lopen verbieden want dat stoort met de normen en waarden van de Spaanse cultuur.
26 Oktober 2005 - 20:49
Fram:
Maar jij kunt wel op zondag je auto wassen! ;)
Een nieuwe zomervlaag is in aantocht. Vandaag de 20 graden gehaald, morgen schijnt het nog warmer te worden. Als dit zo doorgaat heb ik de voorjaarsbloemen volgende maand al in mijn tuin in plaats van in februari... -
29 Oktober 2005 - 16:36
Ben:
lol, heeft balkenende een spaans broertje? wat n ellende..
ik zie je wel in de chat, op je gezondheid, haha!
groetj
ben -
03 November 2005 - 12:44
Tessa:
Spaanse cultuur/catalaanse regering, stelten/skaten/praten, illegalen/spanjaarden/hoeren, geschuif met autonomie. De Sint mag wel een extra GroteBoekenBoot bijkopen tijdens zijn tussenstop in t Spaanse voor alle namen en verhalen. Mss kun je 'em nieuwe software aanraden (scheelt files bij de intocht ;-)) ?! -
09 November 2005 - 21:02
Anke En Agnes:
Hai Robin,
je kent ons niet, maar wij hebben een vraagje voor je. Wij willen namelijk in Januari voor 8 maanden in Barcelona zitten en wij zijn nog opzoek naar een leuke studentenwoning. Heb jij een idee hoe wij hieraan kunnen komen?
Alvast bedankt en wie weet tot ziens in Barcelona
Groeten Anke en Agnes
ankewesselius24@hotmail.com