nachtzwemmen
Door: robin
Blijf op de hoogte en volg robin
26 Juli 2006 | Spanje, Madrid
"Iglesias!! Iglesias!!", wordt altijd vanaf 10 na 8 geroepen want zo heet de man die de grote kraan bedient. Lekker wakker worden dus met iemand die de hele tijd "Kerk" roept.
Verder had ik twee feestjes dit weekend. Was ook erg gezellig. Bij het eerste feest, van het bedrijf, hebben we met een team gevoetbald, wij waren Portugal en speelden de halve finale tegen Frankrijk en de hele finale tegen Duitsland.
Uiteraard zijn we kampioen geworden en hebben we een prijs gekregen: een dag gratis met een invité in een exclusieve fitness ruimte in de bergen, waar ook het feest was.
Na het voetbal lekker gezwommen in het zwembad. Veel mensen hadden waterpistolen bij zich en anderen weer luchtkussens voor in het water. 'Bedienden' brachten ons rum-cola bij het water ;)
Was dus erg leuk en gezellig. Ben overigens wel nuchter gebleven want om 12 uur was de drank al weer op terwijl het feest nog tot half drie doorging. Wel een leuke prinses ontmoet die uit het niets verscheen en zomaar met mij danste.
De volgende dag het feest van Chris en Céline op het strand. Raoul en ik hadden vijf liter mojito klaargemaakt en dat beviel iedereen smakelijk. We bleven tot 2 uur op het strand, tot de strandschoonmakers en politie kwam.
Verder nog een dronken zwerver geholpen die niet meer op zijn benen kon staan en op het punt stond al zijn spullen kwijt te raken dankzij de schoonmakers.
Ook nog even lekker nachtgezwommen, wat ik inmiddels vaker heb gedaan dan overdag. Zaterdag gaan Chris&Céline overigens trouwen.
Verder gaat alles zijn gangetje: vanavond wat eten met vrienden bij een vriendin thuis, ik wacht nog smachtend op een e-mail van princes, en ben nog altijd zonder telefoon omdat ik me oplader heb achtergelaten in Amsterdam.
26 Juli 2006 - 09:34
Brie:
zal ik de oplader ff komen brenge anders? heb toch een liesbak -
27 Juli 2006 - 19:52
Thuisfront:
Mooi op tijd wakker dus;)
Pas je een beetje op voor de kwallen in het nachtelijk zwemuurtje;) -
29 Juli 2006 - 10:48
Ben:
hier ook stikheet btw, wakeboarden met de noordzijde was een machtige belevenis (jep ik heb ze de groeten van jou gedaan) maar die zon trok ik dus echt niet..! oja en gister feestje gehad met dokter wj: juist ja, tis hem gelukt :D
groetjes, ook van tessa en van puk & moko -
08 Augustus 2006 - 22:54
Raymond:
heb jij last van die bosbranden?
Of is het wat verder weg bij je uit de buurt? -
11 Augustus 2006 - 21:52
Thuisfront:
Volgens mij krijgt het verkeerde land alle regen.Het heeft hier de hele dag geplenst.Mijn tuin is ondergelopen ;)zo heb ik ook geen last wildkampeerders;)
lekker weekend voor je!