treinongelukken
Door: robin
Blijf op de hoogte en volg robin
04 November 2004 | Spanje, Madrid
Zondag was er een ongeluk met de metro. Lijn 3, de groene lijn, die ik vaak neem, klapte op een andere metro. Hoe dat kan, mag Allah weten. We zaten thuis lekker te luieren, wachtend tot we naar Canmasdeu zouden gaan.
Op het radionieuws hoorden we opeens van een ongeluk met de metro die we zouden nemen. Een metro kwam uit het rangeerstation en klapte op een andere metro. Dertig gewonden. Bijna de helft van de reizigers. Dan schrik je wel even, want als we eerder gegaan waren, dan hadden we wellicht in 't ziekenhuis gelegen.
In de categorie lekker eten zijn we gisteren nog met twee am'dammers naar een vega-buffet geweest. Lekker onbeperkt eten voor € 6,50.
De twee Amdammers waren hier voor anderhalve week en kende ik vantevoren nog niet. Lekker geroddeld over de Amdammers die we kenden en over onze cultuurverschillen.
Vandaag wéér een Hollandse hap. Een nieuwe ex klasgenoot kwam langs voor de lunch. Met zijn drieën de hele tijd Spaans geluld en tot zes uur aan tafel gezeten.
Hij is Rotterdams en dus hadden we de nodige discussies over Amdam en Rdam. Daarnaast is hij bezig werk te zoeken want hij heeft al te lang op zijn zakgeld geteerd. Heeft zijn huis verkocht en baan in NL opgegeven om met zijn Catalaanse vriendin hier te zijn.
Terwijl hij bij ons was, belde al een bedrijf hem op voor een interview. Of hij dat dan ook telefonisch kan doen...
Volgende keer eten we bij hun thuis. Wellicht dat hij een tv en video voor ons kan regelen, gratis, zo zei hij vandaag opeens. Hij kon 't niet aanzien dat we zonder tv en video leven.
05 November 2004 - 16:24
Peter:
Mazzel voor jouw.
He gozer wat voor werk doe je nou?
Ik kom waarschijnlijk 17-21 december naar madrid op bezoek bij matthijs.
Heb je nog contact met hem?
als je wilt donmatteo007@hotmail.com
laterzzz