Nederlands leren? - Reisverslag uit Madrid, Spanje van robin - WaarBenJij.nu Nederlands leren? - Reisverslag uit Madrid, Spanje van robin - WaarBenJij.nu

Nederlands leren?

Door: robin

Blijf op de hoogte en volg robin

16 September 2005 | Spanje, Madrid

Chica kwam thuis met goed nieuws. Jaja, ze wilt ook dit online dagboekje over de avonturen van robin begrijpen. Waar praat die jongen toch telkens over?? Tja. Goed nieuws dus. Straks kan ik ook Nederlands in huis praten :D

Op werk gaat prima. Ik heb me contract binnen en moet me nu door de 2 maanden proeftijd heen bijten. Maandag gaan we 'live', morgen de laatste oefendag.

Maar het was wel close. Ik was woensdag een half uur te laat wegens een misverstand met de baas en vervolgens werd die laaiend op mij. Jaja, de Spaanse cultuur. Zo kwam ik voordat ik op me werk aan kwam aan het eind van de Ramblas een copper tegen in volle verpakking en een standgun in zijn arm.

Dinsdagavond zijn we met zijn allen, samen met de klant, nog naar een fitnessruimte gegaan en daar gefietst, gechjachjied en touwgetrokken. En buffet als afsluiting.

• 15 September 2005 - 22:28

Fram:

Wauw, alle respect zeg, wat knap dat ze dat aandurft! Horen we tenslotte niet altijd dat Nederlands een van de moeilijkste talen is? Good for her! En veel succes :)

• 17 September 2005 - 19:02

Ben:

tof ja dat ze nederlands gaat leren! hoe is jouw spaans ondertussen eigenlijk?
    ps tis 'stengun' - naar de makers S(hepherd)T(urpin)EN(gland) - nee dat boeit eigenlijk nix haha)

• 18 September 2005 - 08:54

Peter:

Hoezee ik heb eindelijk internet thuis en zal nu hopelijk wat frequenter wat laten horen

robin

Van januari 2004 woonde en werkte ik in Barcelona, eerst als vrijwilliger en daarna bij diverse bedrijven. Daarmee begon ook dit 'dagboek'. Drie jaar later besloot ik terug naar Nederland te gaan voor een korte vakantie om van daaruit naar Istanbul te liften, en te zien wat het leven daar los zal maken. Je vindt tegenwoordig ook meer over mij in het engels: http://robino.wordpress.com