lekker zonnetje - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van robin - WaarBenJij.nu lekker zonnetje - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van robin - WaarBenJij.nu

lekker zonnetje

Door: robin

Blijf op de hoogte en volg robin

22 Januari 2006 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Even een korte break tussen half vijf en half zes 's avonds. Zodirect gaan we echt van start met een officieel diner (business casual), en dan is het dus voorbij met de pret en wordt 't meer serieus.

Gisteravond erg lekker gegeten, lobster in de haven. Zojuist lekker met de bekende tram over de heuvel gegaan en bij de Golden Gate brug een kijkje genomen. Voor het eerst ook de Grote Oceaan gezien :D

Veel grote auto's hier, veel limosines, veel gekken op straat, veel artiesten. Fijne stad wel. En als je op de heuvel staat, in het midden van de stad, heb je een enorm uitzicht over de hele stad, inclusief de baai en het centrum met de wolkenkrabbers.

De hotelkamer is ook fijn. Geen uitzicht maar wel gratis verbinding, een dame die elke dag de kamer volledig komt schoonmaken (wat een werk...) en alles schoon achter laat. En een geweldige view vanaf de 40e verdieping...

Er zijn veel foto's genomen, waaronder van vanmiddag toen we lekker in de zon, met een geweldige view, in ons t-shirtje koffie en bier dronken... Die foto's komen nog wel...

• 23 Januari 2006 - 07:59

Fram:

Zon, T-shirt... ik kijk hier uit op de schuur met een gerimpeld laagje ijs! Wel een mooi zonnetje er overheen, maar toch hè. Doet lang niet zo warm aan ;)
    Je schetst in een paar woorden een heel bijzonder beeld Robin :)

• 23 Januari 2006 - 22:36

Thuisfront:

Lekker gegeten?

¡Oye!
    De Noordamerikaanse kreeft is een van de bijzonderste zeedieren ter wereld. Dit dier kan zijn ledematen opnieuw laten aangroeien en kan gigantisch groot worden. Toch moet het voortdurend vechten voor zijn leven.
    Ésta bien.
    ¿Como estás?
    ¡A pasarlo bien!

robin

Van januari 2004 woonde en werkte ik in Barcelona, eerst als vrijwilliger en daarna bij diverse bedrijven. Daarmee begon ook dit 'dagboek'. Drie jaar later besloot ik terug naar Nederland te gaan voor een korte vakantie om van daaruit naar Istanbul te liften, en te zien wat het leven daar los zal maken. Je vindt tegenwoordig ook meer over mij in het engels: http://robino.wordpress.com