kamer versieren
Door: robin
Blijf op de hoogte en volg robin
07 September 2004 | Spanje, Madrid
Zondagochtend naar Rius y Taullet geweest met zijn tweetjes. Vroeg in de ochtend vingen daar twee jazz-concerten aan, tot 3 uur 's middags, en 5 minuten van ons huis. Lekker rustig naar muziek luisteren wakker worden. Wat is Gracia toch heerlijk! Zie drie foto's op
Heb vele updates, dus ik houd het kort en ik bewaar wat voor morgen. Onze huisbaas is homo en onze lieve huisgenoot is zijn vriend. Soms hebben we dus opeens vijf mensen in ons huis.
Zij slapen de ene nacht bij zijn huis, en de andere nacht bij ons. Zover wij weten woont de huisbaas in bij z'n vriendin. Maar een vorige dag hadden ze het over de jongens bij de huisbaas zijn andere huis.
Dit is geen roddelplek, en ze hebben niets tegen ons gezegd. Hoeven ze ook niet. Zolang de huisbaas nu ook maar mee gaat betalen met de gas en elektriciteit voor de douches die hij neemt en de vele malen dat ze tv kijken. En voor zover hebben wij nergens problemen mee. Niemand die in de huis/zitkamer komt, en dus hebben wij voor een redelijk bedrag twee grote kamers en een gedeelde kleine keuken en badkamer.
Verder zijn we begonnen met het fotograferen van ons eten. Elke dag een nieuwe foto :) En dan over een jaar een leuke film met een heleboel borden voedsel :)
07 September 2004 - 16:16
Fram:
Kun je er geen recepten bij tiepen? Die derde ziet er lekker uit! :)
Je 'slideshow' is alleen een beetje eh.. tja geen idee ik kan er niet veel van zien!
Maar leuk leuk leuk allemaal, vind het echt heel leuk om je verhalen telkens te lezen :)