bergwandelingen
Door: robin
Blijf op de hoogte en volg robin
09 Mei 2004 | Spanje, Madrid
Maar ik moet nu ook even stilstaan bij het overlijden van mijn oudste tante. Vanmiddag was de crematie. Mijn moeder heeft een toespraak gehouden en mijn beide broers zijn ernaar toe gegaan. Van mijn aanstaande schoonzus heb ik een mail ontvangen over hoe het ging, en ze was zo onder de indruk dat ik niet alleen het gevoel heb dat ik geen afscheid heb kunnen nemen, maar ook dat de ceremonie zelf zeer veel waard was: "Het was echt zo ontzettend mooi, zo prachtig en zo gigantisch vol liefde dat zelfs ik, die tante Ellie geheel niet eens ken, heb staan tranen en miepen", mailde Framke.
Ben op zoek naar een nieuwe woning of kamer en dat gaat erg goed. Ik zal een uitgebreid verhaal verhalen na het weekend, maar er is een aantal mooie tot zeer mooie keuzes.
Maar ook zijn er een paar zeer frauduleuze foute agentschappen hier die alleen maar geld uit je halen. Met gegevens van een daarvan op zak, liepen chica en ik naar een speciaal informatiekantoor voor jongeren (een kantoor van de lokale overheid), en op Caller Ferrar zag ik opeens een bekend hoofd achter een groot raam.
Jaja, dat was Jochem. En tegenover hem was dat Sallie. Twee oude klasgenoten of op zijn minst schoolgenoten. Hun laatste dag van een week vakantie in Barcelona, vertellen ze me.
We zijn met zijn vieren nog wat uit geweest en we hebben wat cafés bezocht. ´s nachts om 12 uur hebben we drie verjaardagsliedjes gezongen voor me chica.
En vandaag hebben chica en ik de hele dag haar verjaardag gevierd. Ik heb haar kado nog niet kunnen kopen, maar had wel een klein kadootje snel kunnen aanschaffen zodat ik vanmorgen toch nog iets kon geven.
Vandaag was het plan om de bergen in te gaan, maar het duurde tot 7 uur tot we eindelijk de metro pakten. Je weet hoe dat gaat heir. Erg tranquilo en pas de dingen doen die je wilt doen als je de andere dingen die je doet achter de rug hebt. Of zoiets.
We hebben tot het donker werd in de bergen gelopen en rond tien uur wat vuurwerk gezien van de opening van het Barcelona Forum 2004. Ook elders in de stad was er vuurwerk.
A la. Er was ook een feest in Can Mas Deu, vlak bij waar we de bergen ingingen. Het feest (tot 6 uur in de ochtend) is er ter gelegenheid van het 2-jarig bestaan van het pand. Maar chica had er in eerste instantie niet echt zin in, en uiteindelijk liepen we via een ander pad de bergen in, zodat we aan de verkeerde kant aan zijn gekomen.
Wel was er opeens een auto met mensen die de weg vroegen ernaar toe. Een lift konden we vragen, maar we waren iets te laat om dat te beseffen. Anyways.
We gaan de laatste metro pakken. Tot laters en bedankt voor jullie reacties.
12 Mei 2004 - 10:45
Fben:
eej ro, je bent haar verjaardag niet vergeten! wow... ;)
feliciteer je haar ook nog van mij?
hier nix, dwz: mn computer nog immer levenloos :( ik kan wel iets regelen wss, maar dat kost tijd -
de grap is dat ik ineens zeeen van tijd heb :) en eindelijk weer n aantal schilderijen afmaak! als ik die nou ook nog s kan verkopen, koop ik n nieuwe computer. tot die tijd vanaf annes kamer de groetjes!
mzl