Nieuwe bestemming: Istanbul - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van robin - WaarBenJij.nu Nieuwe bestemming: Istanbul - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van robin - WaarBenJij.nu

Nieuwe bestemming: Istanbul

Door: robin

Blijf op de hoogte en volg robin

07 Februari 2007 | Nederland, Amsterdam

De reis vangt aan. Barcelona is achter de rug, en Istanbul komt eraan. Maar niet zo snel want eerst gaat ik liftend op reis náár Turkije via Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en dan Bulgarije, Slovenië, Kroatië, Servië en Bulgarije. En uiteraard met ruimte voor andere landen en plotselinge veranderingen...

De afgelopen weken waren echter niet zozeer bedoeld om vooruit te kijken en te plannen. Dat had ik voor het grootste gedeelte reeds gedaan in Barcelona.

Neen, integendeel. Het grootste deel van mijn tijd tijdens de afgelopen 3 weken in Nederland en de laatste weken in Barcelona waren vooral bedoeld voor een terugblik naar wat er was en niet eens zozeer naar wat er gaat/ zal komen.

Zo ben ik in staat geweest om een groot deel van mijn verleden de revue te laten passeren, of het nu ging om familie, vrienden, werk, school of kroeg. Het was een zeer enerverende periode van drie weken.

Inmiddels heb ik ook wat doorgewerkt aan mijn andere websites. http://robino.wordpress.com linkt al mijn diverse sites en profielen (dat zijn er al ruim 5), en geeft ook alle updates van deze website weer via RSS.

Morgenochtend, donderdagochtend om 7 uur in de ochtend krijg ik een lift van Huizen naar Apeldoorn, zo'n 70km verderop. Om 8 uur zal ik dus reeds op de A1 staan met mijn duim omhoog, naar Hamburg - zo'n 500km verder op van hier.

• 07 Februari 2007 - 21:50

Ray:

mjah, vergeet die tijden maar. Het wordt chaos waarschijnlijk. Je rijdt in ieder geval vóór de sneeuwbuien.
    Maar aangezien je reis is verlaat, ga ik er vanuit dat je bij de tandarts moest plakken?

• 07 Februari 2007 - 21:52

Robin:

Tandarts vond alles best, maar ik had gewoon nog even wat tijd nodig voor het inpakken enzo :) Wel zullen mijn verstandskiezen er binnenkort aan moeten geloven...

• 07 Februari 2007 - 21:52

Fram:

Nou moe. Zitten wij de hele dag al over jou te praten (waar zou 'ie nou zijn, al in Duitsland? Welnee, die is nog onderweg. Op de A12 misschien wel. Ja, of in Oberhausen!), zit je gewoon nog hier!
    Een waanzinnige reis Robin, we volgen je op de voet voor zover mogelijk! :)

• 08 Februari 2007 - 08:28

Rutje:

liever Robin,
    are you coming to Frankfurt? When? You are welcome any time. we should just make sure I'm there too...

robin

Van januari 2004 woonde en werkte ik in Barcelona, eerst als vrijwilliger en daarna bij diverse bedrijven. Daarmee begon ook dit 'dagboek'. Drie jaar later besloot ik terug naar Nederland te gaan voor een korte vakantie om van daaruit naar Istanbul te liften, en te zien wat het leven daar los zal maken. Je vindt tegenwoordig ook meer over mij in het engels: http://robino.wordpress.com