nieuwe billboard
Door: robin
Blijf op de hoogte en volg robin
13 September 2004 | Spanje, Madrid
Een vergunning is er niet, maar dat zullen we later wel doen en zien. Het kost namelijk wat geld zo'n ding, en vooral de vergunning. Dan kunnen de terrasjesmensen op het zeer bekende en drukke Plaça del Sol eindelijk weten wat de naam van deze toko is.
Zojuist kom ik bij het ziekenhuis vandaan. Ik vertel daar later wel meer over, maar er is eindelijk goed nieuws. Ik hoef niet langer elke dag langs te gaan en mag mijn infecties zelf schoonmaken vanaf nu. Vrijdag hoef ik pas ter controle terug te komen, en ook voor een of meerdere bloedprikken ter analyse en voor tetanus. Heb enkele mooie foto's gemaakt van de infecties die ik heb/had, die dus niet geschikt zijn voor jeugdige kijkers en mensen met een zwakke maag. Ik zet ze te zijner tijd wel online, zodra alles volledig geheeld is.
Ik heb een berg schoonmaakspul en verband mee gekregen. Dat scheelt weer rekeningen. Ze zijn erg aardig bij het ziekenhuis en niets is een probleem. En als je op de juiste tijd komt, is er nooit een wachtlijst. Mijn dokter daarentegen is op vakantie en vandaag had ik haar vervanger die nog dommer is dan Bush. Ze wilde niet kijken naar de infecties en gaf dat wat ik haar vroeg, een bloedanalyse enz.
Ik moest zelfs aangeven wat ik onderzocht wil hebben, zoals ook B12 en ijzer enzo. En later heb ik samen met de zuster nog een en ander verandert in de lijst van welke analyses.
14 September 2004 - 09:46
Peter:
HOLLY FUCK! Ik heb al een tijdje niet meer gelezen, maar er is schijnbaar iets naars met je gebeurt. Beterschap gozer en ik lees het wel in een eerder berricht