feestjes + vakantie
Door: robin
Blijf op de hoogte en volg robin
23 April 2006 | Spanje, Madrid
De mensen laten zich makkelijk gaan en je kan alle kanten met ze op. Voor je het weet heb je mensen die whiskey voor je halen, en bier van buiten bij de Paki. ¿Que es la vida? Mi via, o un tontoria?
Vrijdag begon het met het afscheidsfeestje van Flo. Hij vertrekt naar parijs om te genieten van zijn promotie en 15k meer per jaar. Zijn Japanse vriendin blijft hier nog gewoon, want frankrijk is ook niet alles.
We hadden een geslaagd feestje en nodigden een ieder die maar wilde langskomen uit. Zo ook bijvoorbeeld vier Israelische toeristen die onder het balkon doorliepen, maar ook de buurman van boven.
Een afscheidscadeau hadden we nog niet, maar dat losten we snel op. Ik trok mijn t-shirt uit, met daarop het embleem van ons werk en we gingen die bekladderen. De mooiste foto's volgen rap.
En zo kabbelt het leven voort. Mijn chica is nog altijd in Bilbao, en komt volgende week voor een weekje terug. Inmiddels heeft ze een kamer daar geaccepteerd, omdat ze niet in Barcelona kan aarden.
Afgelopen paasweekend vrolijk bij haar langs gegaan, en zaten we heerlijk vijf dagen lang in het huisje aan de kust, tussen Bermeo en Guernica in. We hebben enkele heerlijke bergwandelingen gedaan, en rondgetourd maar ook flink uitgerust natuurlijk.
Morgen weer werken. Loop behoorlijk achter, en voordat we het weten is deze maand ook weer voorbij, en heb ik nog drie maanden om een nog te nemen besluit te volgen. Waar zal ik heen gaan?
23 April 2006 - 20:53
Raymond:
Het Eiffelgebied in Duitsland.
Ga ik ook heen. Slechts een paar dagen dan. Mits het weer verbetert.
Succes met je overpeinzingen. Besluit voor langere periodes nemen is nooit makkelijk -
24 April 2006 - 08:59
Thuisfront:
Cumpleaños feliz con Chica -
10 Mei 2006 - 21:56
Thuisfront:
¡ Un abrazo y gran beso!