ontbijt op straat
Door: robin
Blijf op de hoogte en volg robin
16 Maart 2004 | Spanje, Madrid
Tijdens koffie en broodjes met kaas, bleken we aan het wachten te zijn op acht mensen van de rechtbank. Na een uurtje gezellig doen met leuke muziek gallend door de straten, kwamen ze opdraven.
Wat mij als eerste opviel is dit feit dat er iemand van de rechtbank komt. In Nederland komt er meestal 1 deurwaarder met 2 agenten om te ontruimen, en als niemand open doet, of als mensen weigeren, gaat de ontruiming niet door. Hier komen acht mensen van de rechtbank zonder agenten de melding doen dat ze een ontruiming kunnen verwachten. Het blijkt dan ook verplicht te zijn voor minstens een persoon van het pand om zijn identiteit prijs te geven.
Ben ook nog een nieuwe bekende tegengekomen. S. uit Engeland die in Amsterdam en Den Haag heeft gewoond 4 jaar geleden. Ik had hem eversince niet meer gezien. Ook kwam ik weer L. tegen, die met M. in Amdam woonde en ook op het feestje was van B. in KWW. Zij droeg toen flamengo kleding en was niet dronken in tegenstelling tot mij. Ik kon haar dus niet meer herinneren, in tegenstelling tot haar.
Fiets is vanmiddag niet gerepareerd. Heb het oude wiel er weer ingegooid, maar heb de as niet goed bevestigd. Het is nu dus dubbel zo gevaarlijk om te fietsen hier :) Maar ik heb wel de achterrem beter vastgemaakt. Dus ik heb weer een fiets met werkende remmen. Is wel zo handig voor als je bergaf moet.
Zojuist is trouwens ook mijn huisgenote O. weer teruggekomen uit Venezuela. Een vriend hier ontving net een telefoontje van haar. Ze spreekt over een revolutionaire situatie in Venezuela. Ik heb in elk geval op tijd mijn/ haar kamer opgeruimd en heb voor haar eten in de keuken achtergelaten. Internet doet het weer niet thuis. Er is wat vreemds aan de hand met de computer. Zodra ik hem herstart, houdt internet ermee op en meot ik alles formateren (wat vanwege de kapotte clusters vijf uur duurt) en W98 opnieuw installeren.
Ach. Het leven is niet zo zwaar hier. De zon schijnt weer en vandaag liep de temparatuur op tot 20 graden. Hasta Luego. De troepen uit Irak, NU! En niet wachten tot de 1e missie erop zit, zoals de nieuwe president betoogt (die zo veel lacht en zo lelijk is, dat hij wel net zo'n leugenaar moet zijn als Blair).
Oja. En waarom hebben jullie niet op Robin gestemd? OMDAT idols doorgestoken kaart is.
18 Maart 2004 - 10:14
Peter:
"S. uit Engeland die in Amsterdam en Den Haag heeft gewoond 4 jaar geleden. Ik had hem eversince niet meer gezien. Ook kwam ik weer L. tegen, die met M. in Amdam woonde en ook op het feestje was van B. in KWW."
OOOOOOH Die! waar heb je het in godesnaam over????? -
18 Maart 2004 - 10:16
Peter:
He R. alles goed? ben gister met M.M.M.S.en N wezen eten bij C. was erg gezellig. Ik zie je in M. bij jouw in B.