halfgare voeten - Reisverslag uit Madrid, Spanje van robin - WaarBenJij.nu halfgare voeten - Reisverslag uit Madrid, Spanje van robin - WaarBenJij.nu

halfgare voeten

Door: robin

Blijf op de hoogte en volg robin

13 Augustus 2005 | Spanje, Madrid

Een grote afgeschoten blaar heb ik onder mijn grote teen. Lopen was een hel. En ontzettend veel spierpijn ook nog eens. Dat was het gevolg van anderhalf uur voetballen met mijn maatjes van m'n werk. Dus ja. Wel goed gescoord. Op zijn bergkamps ;)

We zitten nu even in de Infoespai, een verloren project zo lijkt het nu weer, maar daarover later meer. Sebas, Wieke en chica zijn er ook. Even wat gedronken op het pleintje en dit hier laten zien.

Hier geen wateroverlast trouwens. Wel zon :) Ze zijn gister aangekomen en we hebben dan lekker gegeten, cadeautjes uitgepakt, gewandeld over het strand.

Sebas: vandaag hebben we ook veel gewandeld. Verkeerde metrohalte en zo zagen we de hele stad. Ook een beroving gezien trouwens. Dat was niet cool. Op twee bergen gestaan, en zo van de ene kant de stad kunnen zien en van de andere kant.

Wieke zegt niets. Maar vindt het wel heel erg gezellig hier.

Maandag gaan ze weer terug naar het huisje met boerderijtje in Zuid-Frankrijk. En maandag heb ik een vrije dag. Net als vrijdag trouwens. Had me ziek gemeld vanwege mijn voet :)

• 14 Augustus 2005 - 08:11

Thuisfront:

Vorig jaar heb ik ook de hele stad leren kennen op die manier, maar je ziet wel alles;)met veel blaren en likdoorns ;)
    Veel plezier verder zolang jullie daar zijn en geniet van het mooie weer. Zijn jullie al in de warme zee geweest? Hier wordt het weer ook weer beter ;)
    Dag en liefs ......smak ;)

robin

Van januari 2004 woonde en werkte ik in Barcelona, eerst als vrijwilliger en daarna bij diverse bedrijven. Daarmee begon ook dit 'dagboek'. Drie jaar later besloot ik terug naar Nederland te gaan voor een korte vakantie om van daaruit naar Istanbul te liften, en te zien wat het leven daar los zal maken. Je vindt tegenwoordig ook meer over mij in het engels: http://robino.wordpress.com