ardonador - Reisverslag uit Madrid, Spanje van robin - WaarBenJij.nu ardonador - Reisverslag uit Madrid, Spanje van robin - WaarBenJij.nu

ardonador

Door: robin

Blijf op de hoogte en volg robin

18 Februari 2004 | Spanje, Madrid

Wat doe je als je bij thuiskomt ontdekt dat de computer weg is? Bel je de politie?

Wat doe je als je ook nog eens ontdekt dat de telefoon het niet doet? In paniek raken?

Nee, maar het is wel irritant om te ontdekken dat de computer (ardonador) opeens verdwenen is. Eerst dacht ik nog: hmm, hoe kan ik typen zonder toetsenbord. Maar toen ontdekte ik dat ook de computer weg was. Eenzaam stond het beeldscherm me aan te staren.

Gelukkig lag er een briefje in het Catalaans van de oudbewoonster van het huis. Dringend had ze de computer nodig. Jaja. Ach ja. Elke dag weer een nieuw probleem. Zo ontdekte ik gisternacht ook dat mijn achterwiel van de nieuwe fiets echt kapot is. Er ontbreken enkele spaken en hij loopt gigantisch aan. Dus wat doe ik? Ik haal het wiel eraf en plaats het op de fiets met één wiel. Maar wat doe je als blijkt dat het een 26 inch wiel is, en de handremmen daarom niet werken? Juist: rustig aan fietsen.

Me gusta andar en biciclata en Barcelona y no me gustan les coches. Y me gustan las chicas en Barcelona a la playa. El sol brilla mucho hoy. Y Leo dice: "!me estoy comiendo tus patatas fritas, mientras escribes esto!"

• 18 Februari 2004 - 21:36

Thuisfront:

Lijkt mij ook erg leuk om te wandelen daar.
    Dus de meisjes op het strand zijn knap.
    De zon schijnt hier ook vanaf morgen, maar wel erg koud.
    Heb je Leo de kans gegeven om het eten uit de mond te stelen?
    Foei.....;)

• 23 Februari 2004 - 20:50

Peter:

Muy bien. Hablo tampoco del corredor en el playa de escuela. Que Fryo

robin

Van januari 2004 woonde en werkte ik in Barcelona, eerst als vrijwilliger en daarna bij diverse bedrijven. Daarmee begon ook dit 'dagboek'. Drie jaar later besloot ik terug naar Nederland te gaan voor een korte vakantie om van daaruit naar Istanbul te liften, en te zien wat het leven daar los zal maken. Je vindt tegenwoordig ook meer over mij in het engels: http://robino.wordpress.com