london - Reisverslag uit Madrid, Spanje van robin - WaarBenJij.nu london - Reisverslag uit Madrid, Spanje van robin - WaarBenJij.nu

london

Door: robin

Blijf op de hoogte en volg robin

12 Oktober 2004 | Spanje, Madrid

Erg laat, dus niet op de spelfouten letten. Het is alweer na vieren. pff. Ben niet aan alles toegekomen wat ik had willen doen, maar zat hier niet alleen voor mezelf. Ook chica is er nog hier, ze is druk bezig met een sollicatatie voor een baan in London. Dus wie weet waar ik volgend jaar woon.

Nu dus in elk geval een week London. Het gaat leuk worden. We blijven overnachten bij Heidi, een oude studiegenoot uit Durham. Zij woont nu met twee meiden waarvan ik er één ook nog ken. Daarnaast zal ik nog meer oude vrienden zien uit Durham, waaronder een aantal tijdens een feestje op zaterdag.

Ben dus moe. En morgen weer rond 8 uur eruit. Spullen pakken, metro pikken en hup het vliegtuig in. Chica komt pas 's nachts aan, ze kon niet meer met hetzelfde vliegtuig mee. Maar die moet ik dus morgennacht ophalen van een treinstation in London. Dan is het weer ruim een halfuur naar onze tijdige kamer.

In plaats van London, zou ik liever even wat dagen achter elkaar willen slapen. Maar niet getreurt. De eerste twee dagen staat er nog niets op het programma. In de tussentijd zal ik even bij het mediacentrum kijken en de vele programma's bij elkaar zien te krijgen.

• 13 Oktober 2004 - 22:05

Thuisfront:

Kwam vandaag twee zussen tegen, L en M in de bus naar N op weg naar hun studie in A.
    De groeten van ze en natuurlijk ook van mij.

robin

Van januari 2004 woonde en werkte ik in Barcelona, eerst als vrijwilliger en daarna bij diverse bedrijven. Daarmee begon ook dit 'dagboek'. Drie jaar later besloot ik terug naar Nederland te gaan voor een korte vakantie om van daaruit naar Istanbul te liften, en te zien wat het leven daar los zal maken. Je vindt tegenwoordig ook meer over mij in het engels: http://robino.wordpress.com