reclame - Reisverslag uit Madrid, Spanje van robin - WaarBenJij.nu reclame - Reisverslag uit Madrid, Spanje van robin - WaarBenJij.nu

reclame

Door: robin

Blijf op de hoogte en volg robin

22 December 2004 | Spanje, Madrid

Hoewel ik bijna een maand lang niets schreef, zie ik toch dat de website aan veranderingen onderhevig is. Zo is er meer reclame, en kan je tegenwoordig zelfs genieten van een sms-je als ik een nieuw berichtje heb geplaatst.

Updates? Onze nieuwe huisgenoot R. zit in de bak, onze andere huisgenote (mevrouw olifant) heeft zich aan de gezamenlijke huishoudregels geconformeerd, maar was bijna uit het huis gemieterd. We hebben daarnaast een diner gehad met de huisbaas en zijn vriend, en gister hadden we een etentje georganiseerd voor de mensen van me (en haar) werk.

Ik had boerenkool gemaakt en pannekoeken. Moet je maar aan hun vragen hoe dat smaakt: boerenkool op je pannekoek, met ketchup.

Eerder waren we een weekendje met die mensen in een huisje in de bergen geweest.

Daarnaast heb ik me ingeschreven in Barcelona en ben dus nu officieel hier woonachtend.

Heb dan ook meteen recht op gezondheidszorg. Dit is dus wel even een stuk beter geregeld dan in Nederland. Overigens ben ik nu druk met solliceteren voor een baan per volgende maand.

Kerst vier ik in Bilbao. Met de familie van chica. 15 mensen aan een grote tafel.

Over de volgende maand gesproken: ik kom de 12e naar NL en vertrek de 18e. Mail me even vantevoren voor wat afspraken svp.

• 22 December 2004 - 15:58

Fram:

Hee, ik dacht dat Chica een baan aan zou nemen in Engeland? Gaat dat niet meer door? Of ben je gewoon inwoner for the time being, omdat dat wat slimmer is :)
    Hier is nog niet zoveel te vertellen, ik kom in een verhalenbundel (van papier, zo'n echt boek) met een van mijn schrijfsels, en ik ben bezig met een kinderboek (10 jr).
    De rest van het schrikbarende nieuws zul je wel al gehoord hebben :)

Leuk om weer even wat van je te lezen!

• 22 December 2004 - 16:32

Ben:

¿ah usted es así un español genuino? Haha graciosamente :)
    maar leuk weer van je te horen idd! jammer dat je maar zo kort int land bent :s
    ps hebt leuke northsideLAN gemist en veel gratis bier in jawel /de/ bar ;)
    ¡pero no esté asustado, usted no son olvidarse! ¡el chica también saluda!
    (met dank aan babelfish :))

• 22 December 2004 - 16:34

Nederland:

Feliz Navidad y Próspero Año Nuevo

• 22 December 2004 - 16:46

Ben:

¿ah usted es así un español genuino? Haha graciosamente :)
    maar leuk weer van je te horen idd! jammer dat je maar zo kort int land bent :s
    ps hebt leuke northsideLAN gemist en veel gratis bier in jawel /de/ bar ;)
    ¡pero no esté asustado, usted no son olvidarse! ¡el chica también saluda!
    (met dank aan babelfish :))

• 22 December 2004 - 23:55

Ben:

vaaggg... heb toch egt slegts 1x op plaats reactie geklikt?
    enniewees,
    fijne kerst & spetterend uiteinde idd!

• 23 December 2004 - 08:32

Peter:

He gozer, leuk dat je laatst belde. Ik was compleet verrast. Een vaste lijn laat nog even op zich wachten. Ik ga in Januari full time werken als uva portier en gelijktijdig mijn scriptie schijven. Hoe relaxt is dat? dw wel z dat ik eigenlijk alleen in het weekend kan. laat maar weten wat je dan doet, dan ben ik er wel bij. Huizen lijkt me ookwel leuk om te doen.

• 24 December 2004 - 12:00

Jessie:

heeeeeeeeeeeeeeee man, ik zat net in #nl en viel me op dat ik je al zoooooooolang niet meer gezien en gehoord heb. vele kussen en prettig eindejaar

• 26 December 2004 - 13:13

Guido:

passeer je ook vlug in belgie?

alvast veel plezier en nuttigheid volgend jaar :-)

robin

Van januari 2004 woonde en werkte ik in Barcelona, eerst als vrijwilliger en daarna bij diverse bedrijven. Daarmee begon ook dit 'dagboek'. Drie jaar later besloot ik terug naar Nederland te gaan voor een korte vakantie om van daaruit naar Istanbul te liften, en te zien wat het leven daar los zal maken. Je vindt tegenwoordig ook meer over mij in het engels: http://robino.wordpress.com