vroege vlinders - Reisverslag uit Madrid, Spanje van robin - WaarBenJij.nu vroege vlinders - Reisverslag uit Madrid, Spanje van robin - WaarBenJij.nu

vroege vlinders

Door: robin

Blijf op de hoogte en volg robin

07 Februari 2004 | Spanje, Madrid

Tja, en voordat je het weet is het alweer 6 uur in de ochtend. Toch stond ik redelijk vroeg op vanmorgen en trok ik, na 2 uur wakker worden, naar het strand om daar in een karakteristieke stenen stoel een internationale krant te lezen. Ik doe de hele dag al lekker rustig aan. Gister was namelijk wel heel bijzonder. Details zal ik besparen, maar deze link zegt genoeg.

• 07 Februari 2004 - 23:22

Libby:

HOERA VOOR ROBIN!!!!!

Knuffel

• 08 Februari 2004 - 18:10

Fram:

Ja eh, naam, leeftijd, wat doet pa, enz enz graag! :o)

• 09 Februari 2004 - 15:38

Guido:

wanneer wordt je papa? :)

• 10 Februari 2004 - 00:32

Robin:

Tja. Wat zal ik loslaten? Ze is Baskisch, ze is iets ouder dan ik, wat haar vader doet weet ik niet en hier in Barca zijn er ook gewoon condooms.

• 10 Februari 2004 - 12:05

Guido:

"hier in Barca zijn er ook gewoon condooms."

En scheuren die dan ook gewoon soms?

• 10 Februari 2004 - 13:39

Fram:

Kind niet naar mij vernoemen, ik wil graag uniek blijven.
    >:o)

robin

Van januari 2004 woonde en werkte ik in Barcelona, eerst als vrijwilliger en daarna bij diverse bedrijven. Daarmee begon ook dit 'dagboek'. Drie jaar later besloot ik terug naar Nederland te gaan voor een korte vakantie om van daaruit naar Istanbul te liften, en te zien wat het leven daar los zal maken. Je vindt tegenwoordig ook meer over mij in het engels: http://robino.wordpress.com