Fietsen
Door: robin
Blijf op de hoogte en volg robin
31 Januari 2004 | Spanje, Madrid
Ik was net op tijd terug voor een manifesatie van papierloze mensen. Zij strijden voor het recht om in Spanje te blijven en te werken. Met mijn fiets ging ik van achter naar voor tijdens de demonstratie en heb ik een flink aantal foto's genomen. Er waren allerlei mensen die naar mij wezen en ook op de foto wilden. Dat is toch wel anders dan in NL. Zie de link voor de foto's die ik maakte.: http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/69197/index.php
Voor de demonstratie werd er verzameld op een groot plein bij de universiteit. Daar ben ik door verschillende mensen aangesproken, en ik moet zeggen dat mijn Spaans erop vooruit gaat. Ook ben ik 2 nederlanders tegengekomen. Een daarvan begon over Jezus te praten. De ander kwam uit Nijmegen en kende mij van toen ik foto's maakte tijdens een streetrave tegen Balkenende. Dat is toch wel leuk. Helaas heb ik geen contactgegevens van haar meegenomen, maar Barcelona is redelijk klein. Dus ik kom haar wel tegen, gelet op het feit dat ze een jaar hier gaat studeren.
31 Januari 2004 - 20:34
Fben:
fijn fietsie ro!
en leuke fotos :) -
01 Februari 2004 - 17:23
Libby:
Hoi,
Mooie foto's van de demo, zeker die in het donker.
Volgende keer met Spaanse tekst?