fiestas ten einde
Door: robin
Blijf op de hoogte en volg robin
23 Augustus 2004 | Spanje, Madrid
Ondanks de vele feesten lijkt de stad geheel te zijn overgenomen door de toerist. Kom je bijvoorbeeld in Barcelonetta, dan hoor je geen Catalaans meer, maar vooral Engels en Duits. En soms een beetje Nederlands, maar dan loop je snel weg.
De feesten voor mij waren zeer enerverend. Vooral die ene nacht die ik tot 8 uur in de ochtend volhield. Die nacht startte met een rondgang langs alle straten, om dan op Plaça Virreina uit te komen rond 3 uur. Daar pakte de pliesie mij hardhandig beet en krijg ik zelfs pepperspray in me ogen. En ik wilde enkel op een bankie zitten.
Daarna tot 7 uur in plaça Diamand gebleven. Ik had geen geld, maar bier en whiskey was er in overvloed. Vele 'vrienden' gemaakt en een enerverende tijd gehad. De nacht ervoor had de politie ook in dit plein opgetreden, maar door de rellen die daardoor ontstonden, zijn zij vervolgens rustig gebleven tot het eind van de week - behalve dan dat ze hun gezicht overal laten zien.
Heb weer nieuwe foto's geplaatst op de link: http://www.lightofmylife.nl/photo-gallery/Gracia4 (of gewoon kijken zonder de laatste toevoeging achter de laatste slash.)
Vanavond dan eindelijk toch maar naar Kill Bill, Episode 2. Hebben jullie al van http://killbush.net gehoord? Leuk om rond te sturen. De Engelse versie laat nog wel op zich wachten.
26 Augustus 2004 - 18:10
Marcel:
Joooder,
robin tienes una pagina muy divertida e interessante, lástima que no tengo ni idea de holandés.
Marcel -
30 Augustus 2004 - 15:21
Guido:
PS, spelletje op die killbish site is een pro kerry spelletje naar het schijnt, speel het eens uit :-)