hagel - Reisverslag uit Madrid, Spanje van robin - WaarBenJij.nu hagel - Reisverslag uit Madrid, Spanje van robin - WaarBenJij.nu

hagel

Door: robin

Blijf op de hoogte en volg robin

19 Februari 2004 | Spanje, Madrid

Hagel op je hoofd. Chocoladehagel op je brood kennen ze hier ook, maar van gestampte of van gekleurde muisjes hebben ze nog nooit gehoord.

Jawel. Mijn eerste winterse bui. Afgelopen nacht om 3 uur begon het opeens te waaien, te regenen en te hagelen. Later kwam daar ook nog eens wat onweer en bliksem bij :)

Vandaag scheen de zon een beetje. Het is niet langer erg warm en dus heb ik de hele dag een beetje binnengezeten. Heb maar eens artikel in het Nederlands geschreven.

Zodirect is er nog een afscheidsdiner en feestje in Can Mas Deu, het mooie kraakpand in de bergen waarover ik al meerdere malen geschreven heb (zie ook het fotoboek). Vandaag is namelijk de laatste dag dat Merijn hier is en nu gaat die na bijna een jaar heir in Barcelona geweest te zijn, terug naar Amsterdam.

Gisteravond bij een jazzfuif geweest. Gratis band in een kroeg. Ik ga er nooit meer heen, of het moet zijn om die kroeg te verbouwen. Die gast durfde gewoon 3,5 euro voor een bier aan mij te vragen toen hij ontdekte dat ik cherveza niet normaal kon uitspreken. Die rollende r hier, is iets wat ik totaal niet kan.

robin

Van januari 2004 woonde en werkte ik in Barcelona, eerst als vrijwilliger en daarna bij diverse bedrijven. Daarmee begon ook dit 'dagboek'. Drie jaar later besloot ik terug naar Nederland te gaan voor een korte vakantie om van daaruit naar Istanbul te liften, en te zien wat het leven daar los zal maken. Je vindt tegenwoordig ook meer over mij in het engels: http://robino.wordpress.com