Weekendjes
Door: robin
Blijf op de hoogte en volg robin
13 December 2006 | Spanje, Madrid
Dit weekend ook weg. Naar Villanova en Tarragona. Want de jongen van het ziekenhuis die 7 meter naar beneden was gedonderd, wordt nu door zijn baas teruggestuurd naar de VS, om daar een nieuwe operatie te ondergaan. Terugkomen naar zijn stad Tarragona is er waarschijnlijk voor hem niet bij.
Dus organiseren we een fijne surprise-bye-bye-party dit weekend.
Verder komt kerst er ook alweer aan. Dit keer wordt het druk. Niet alleen mijn moeder en mijn beide twee broers komen, ze nemen ook nog eens hun aanhang mee. Jaja. Dan kan ik natuurlijk ook niet achterblijven, en zal er dus op woensdag de 27e een diner voor 8 gereed staan in Salamanca.
En dat restaurant kennen we nog wel van eerder dit jaar: http://robin.waarbenjij.nu/index.php?intMessageId=1330235
Gister overigens verjaardag gevierd in Harlem Jazz Club hier in de stad. We waren met 25 personen de eersten in de club en dus hadden we de voorste rijen. Ook wel fijn. Ze hebben zelfs voor de jarigen gezongen. Maar ik was toen al met een van de jarigen onderweg naar huis ;)
Verder niet zo heel veel spannends. Nog vijf weken in Barcelona. Heb al wel redelijk wat foto's online gezet: http://www.lightofmylife.nl/photo-gallery/
15 December 2006 - 20:46
Thuisfront:
Puede hacer una reservion en Salamanca, para nosotros.
Gracias;) -
17 December 2006 - 12:05
Jessie:
Eindelijk nog es een bericht. Hoe is het waar daar?? Hier is het warm. In de zon zelf té warm. Maar toch aangenaam na 2 maanden in m'n koude kikkerlandje. -
22 December 2006 - 10:24
Fram:
We kijken er naar uit! Gelukkig zijn we (weer) in bezit van de HenkHenk en valt die sneeuw tussen Frankrijk en Spanje reuzemee. Tot dusver tenminste...
Kunnen we je nog ergens mee blij maken vanuit Nederland, pindakaas ofzo? Je zegt het maar ;) -
16 Januari 2007 - 21:17
Thuisfront:
Morgen is het zover, voorgoed uit Barcelona ;(
Ik wens je een fijne reis en tot in de avond.
Dikke kus, Mams