Tijd voor wat anders... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van robin - WaarBenJij.nu Tijd voor wat anders... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van robin - WaarBenJij.nu

Tijd voor wat anders...

Door: robin

Blijf op de hoogte en volg robin

24 Januari 2007 | Nederland, Amsterdam

Vorige week woensdag 17 januari vertrokken uit Barcelona. Ik had er genoeg van, het was op. Er was geen reden meer voor mij om te blijven. Hoewel de stad wel aan me trok, tot het laatste moment zelfs, wist ik al sinds lange tijd dat mijn langste tijd voorbij was. Het was tijd voor wat anders...

Nu ben ik even voor drie weken terug in Nederland. Ik moet naar de tandarts, en ook wat andere zaken weer op orde brengen. Er zijn vrienden die ik mis, administratie dat nog gedaan moet worden, en uiteraard ook familie dat gezien moet worden.

Zo was ik afgelopen weekend nog bij mijn Oma&Opa. Ik had ze al vijf jaar niet meer gezien, en nu stonden ze boven op mijn lijstje. Dus vrolijk met mijn tante en oom uit Lelystad naar Zeeland getrokken, en daar fijn met Oma&Opa over 100 en 1 dingen gebabbeld.

Maar vooral hebben we het over een ding gehad: mijn nieuwe plannen. Want dat is nogal wat voor veel mensen. Na drie jaar Barcelona heb ik besloten om terug naar Nederland te gaan voor een korte vakantie om daarna al liftend naar het zuiden te trekken...

Via Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en de Balkan trek ik naar Istanbul. Daar wil ik wel even leven, kijken wat er daar te vieren valt, en beseffen wat daar het leven maakt.

In de tussentijd heb ik ook een Engelstalige site erbij gedaan, en een nieuwe fotosite. Ik wil daar vooral kwaliteit kwijt. Zie maar voor jezelf wat je ervan vindt: http://robino.wordpress.com

• 24 Januari 2007 - 12:16

Fram:

Wat een leuke foto, opa en oma hebben vast genoten van je aanwezigheid! :)

• 13 Februari 2007 - 00:01

Jessie:

Ooooooooooooooh, waar zijn je mooie lkken naartoe???

PS: je lijkt best wel veel op je opa.

robin

Van januari 2004 woonde en werkte ik in Barcelona, eerst als vrijwilliger en daarna bij diverse bedrijven. Daarmee begon ook dit 'dagboek'. Drie jaar later besloot ik terug naar Nederland te gaan voor een korte vakantie om van daaruit naar Istanbul te liften, en te zien wat het leven daar los zal maken. Je vindt tegenwoordig ook meer over mij in het engels: http://robino.wordpress.com