duidelingwekkende werktijden
Door: robin
Blijf op de hoogte en volg robin
11 Maart 2005 | Spanje, Madrid
De Portugese jongen naast me, die aan de telefoon zat en directe hulp op afstand doet, legde de situatie uit en de telefoon legde hij neer.
Mijn 'baas' die aan de andere kant naast me zit, trok er zich daarentegen geen bal van aan en bleef mij gewoon opdrachten geven, met als gevolg dat mensen naar hem keken en ik hem moest uitleggen waarom iedereen zo stil is. De omroepster had het enkel in het Spaans en Catalaans uitgelegd en dat zijn talen die hij niet onder de knie heeft.
Zomaar iets opvallend op mijn eerste echte werkdag. Niet veel bijzonders, wel erg moe. Vanmorgen duizelig in de trein en het duurde tot twaalf uur voordat ik een beetje ok was. Er is mij gezegd dat dit wel enkele weken zal duren, hooguit twee maanden. leuk.
Ook zijn er stakingen maandag, en dus moet ik met de taxi, wat overigens wel vergoed wordt. Daarnaast ook morgen met de taxi, vanaf het station hier, want de busdienst rijdt niet in het weekend. ach.
Nog een halfuurtje en mijn eerste 12 uur op een rij zitten erop. Ben moe, en zal vroeg me bed induiken. Dan nog drie dagen werken. Ben bezig om toch maar de messenger op te gaan, contactdetails geef ik later wel. Met name als ik nachtdienst zal draaien is wat gezelschap wel gewensd :)
Fijn weekend jullie, en jammer dat ik niet naar Lisbon kan gaan. Schijnt mooie stad te zijn. Groeten aan Hussein, Ruth. Geef hem maar een flinke kus van mij :) En geef jij jezelf er ook een van mij?
13 Maart 2005 - 08:59
Thuisfront:
Ik zal je wel gezelschap houden op de messenger, doe het rustig aan daarzo.
Veel werkplezier!! -
Hussein:
Hoy Strunken, can you not write in a language the world understands!!!!
How are you brother? I am gong to Mozambique in a few hours/days, for a few years. Please come to visit, you are always my brother, mi casa es siempre tu casa -
Hussein:
Hoy Strunken, can you not write in a language the world understands!!!!
Hussein:
Did you get my last message? -
01 April 2005 - 17:15
Robin:
I did Hussein! I will e-mail you asap. Have a very good time in Afri ca! Will meet you there, you never know. abrazo!