De verjaardag - Reisverslag uit Madrid, Spanje van robin - WaarBenJij.nu De verjaardag - Reisverslag uit Madrid, Spanje van robin - WaarBenJij.nu

De verjaardag

Door: robin

Blijf op de hoogte en volg robin

09 April 2006 | Spanje, Madrid

En zo had ik zowaar twee fijne dagen achter de rug, zo maar lekker op het strand.

Lekker naar zwemmende en zonnende mensen kijken, en gezellig (jawel) met vrienden stronken zijn. Een fijne manier om naar je verjaardag toe te leven: een heel weekend vieren op het strand.

's Ochtends met ontbijt, en 's middags met bier en wijn. Zaterdag en zondag, en vrijdag na me werk met wijn en een Belg. En lekker eten natuurlijk.

Net als vorige week, moeders verjaardag, had ik ook dit keer een chocoladetaart gemaakt en een heerlijk diner gemaakt. En de taart was zo lekker, dat die binnen vier uurtjes al driekwart kwijt was.

Ben net vier dagen terug van Nederland, en de tijd is gevlogen. Zo had ik lekker extra vrij vrijdagochtend omdat de gasman langs moest komen, en het weekend ging ook erg vlot met goedkoop vis eten en eten serveren op het balkon.

En natuurlijk was het NLse ook heel fijn, van Utrecht, HZ tot H'sum en zelfs Amdam toe. Jammer alleen dat me haar er niet af ging, nu moet het dan maar kaal.

Voor de verandering heb ik er maar een paar foto's bijgedaan..

• 09 April 2006 - 22:09

Thuisfront:

Van Harte gefeliciteerd met je verjaardag :)
    Hoop dat je er een fijne dag van gemaakt hebt.
    ¿Stronken is zekers Spaans voor dronken ?
    :)grapjas :)

• 09 April 2006 - 22:22

Raymond:

Hatsikidee!
    Van hartelijk gefeliciteerd met je verjaring!
    Opdat ge een grote jongen mag worden.

Sorry dat ik voor de appeltaart ging

• 13 April 2006 - 20:51

Guido:

hey, beetje laat maar allijk proficiat met je verjaardag! :)

ben een beetje mijn plan aan het trekken momenteel, beetje werken aan mezelf, al vijf weken niets stom gedaan..

groetjes, Guido

robin

Van januari 2004 woonde en werkte ik in Barcelona, eerst als vrijwilliger en daarna bij diverse bedrijven. Daarmee begon ook dit 'dagboek'. Drie jaar later besloot ik terug naar Nederland te gaan voor een korte vakantie om van daaruit naar Istanbul te liften, en te zien wat het leven daar los zal maken. Je vindt tegenwoordig ook meer over mij in het engels: http://robino.wordpress.com