Nederlands Brandweer Filmfestival
Door: robin
Blijf op de hoogte en volg robin
16 Januari 2006 | Spanje, Madrid
Mooie film, waardeloze regisseur. Praatte wel zeven keer over moslims in Nederland. Zoals een van de ambassade-mensen in de wandelgang zei: gelukkig heeft hij dus wel verstand van films!
Zo hebben we allemaal wel onze beperkingen. Jammer alleen dat ik op wikipedia lees dat ie zelfs de politiek in wil. Haha. Leuk voor jullie, mij herinnerde hij eraan waarom ik niet in NL wil zijn...
Films gebeuren overigens gewoon op straat. Zo was ik laatst denk ik op teevee want er was een film over de buurt hier, en ik heb ze gezien toen ze aan het filmen waren ;)
En onlangs stond er opeens brandweer bij ons in huis. Zomaar opeens. Deurbel ging, chica doet open. "Mogen we even binnenkomen, mevrouwtje". En ze denderen zo naar binnen.
Bleken ze voor het balkon te komen, "voor de antenna". Chica meteen denken dat ze onze wifi-antenne komen weghalen... Bleek dat ze op de verkeerde verdieping waren. Althans, de overbuurman - die alles ziet ook onze naakte lijven (waar blijven de gordijnen???) - vertelde dat aan de brandweerlui... en zo liepen ze weer vol volgepakt naar buiten.
18 Januari 2006 - 10:09
Raymond:
dude, ik snap laatste alinea niet.
Simon heeft een leuk nummer, van W. Alberti. Morgen ben ik de bruid. Opnieuw uitgebracht denk ik, want het is veel op de radio.
Peter Timofeeff, weerman van beroep, gaat ook de politiek in. Kwam hem van de week tegen in Zeist. Daar woont ie en hij flyert voor Seyst.nu
Hier in Elst heb ik de eerste evangelist aan de deur gehad. Hij kwam ongelegen, dus om van hem af te komen moest ik zeggen dat ik niet meer religieus ben. Het is wachten nu op kerkelijke terrorisme. Want wat doen afvalligen in Elst? Binnenkort maar weer verhuizen -
19 Januari 2006 - 15:58
Thuisfront:
Veel fun in SF;) -
21 Januari 2006 - 23:25
Fram:
Als je hier gefilmd wordt met een verborgen camera voor het consumentenprogramma Kassa!, en je handen staan op de band, wordt er gevraagd of ze het mogen uitzenden. De omgekeerde wereld af en toe, hè ;)
Tegen kerkelijke terrorisme hebben we een uitstekend middel trouwens hoor: we lenen de honden van Ray's collega (blaft lekker) en als die weer naar huis mogen halen we een oppaskindje in huis dat wil stoeien met Ray (lees: schreeuwen, krijsen, gillen, giechelen, lachen, brullen...)
Voor ze de kans krijgen hebben ze al vier hartverzakkingen achter de rug.
Met vS valt niet te spotten! ;)
Gaat het verder goed met je, Robin? En met meisje? Ik heb een tijdje terug een verhaal geschreven over terrorisme mbt Spanje / Basken, neutraal en tweezijdig. Misschien vind je dat leuk om te lezen en eventueel te vertalen. Ik ben wel benieuwd wat zij van mijn overigens verzonnen verhaal vindt. Mail me maar :)