Girona - Reisverslag uit Madrid, Spanje van robin - WaarBenJij.nu Girona - Reisverslag uit Madrid, Spanje van robin - WaarBenJij.nu

Girona

Door: robin

Blijf op de hoogte en volg robin

16 April 2005 | Spanje, Madrid

Mijn verjaardag was geen groot feest, maar wel heel gezellig. Chica had de woning versierd en dat was een blije verrassing bij thuiskomst. Ook was er taart en enkele cadeau's zoals een boek over de geschiedenis van Baskenland en een cd van hoe heet die band ook alweer?

Zodirect met de trein naar Girona, daar gaan we voor het weekend verblijven in het huis van een vriend van de Infoespai. We zullen heeeeel veel gaan vergaderen met de mensjes van de Infoespai maar ook andere gezellige dingen doen hoop ik.

Verder was ook Dan uit London even in de stad. Had niet zo heel veel tijd omdat ik dus moest werken, maar de laatste nacht zijn we lekker gaa stappen tot 7 uur 's ochtends en veel gesproken over Quantum technologie en boedhisme.

Ook de deur en het raam geschilderd van de woning, en we hebben een nieuwe huisgenoot. Een wat oudere man die hier even is voor zijn werk. Is wel ok. Hij vraagt toestemming voor alle dingen en verstopt zich in zijn kamer.

Vanmorgen ook nog even contact opgenomen met de onderburen. Chica wilde haar tas uitschudden en vergat dat haar mobiele telefoon er nog inzat, en dus vloog dat ding naar beneden, op het dak net onder het raam van de buren. Dus een van de onderburen was even zo vriendelijk om uit het raam en op het dak te klimmen.

Maandag weer werken, 's nachts. Dit weekend dus nog even rustig aan doen.

• 17 April 2005 - 09:36

Fidel Castro:

rock&roll forever!

• 18 April 2005 - 21:16

Guido:

dag, ben zaterdag naar BomspottingXL geweest, meegegaan naar Kleine Brogel. Zo saai, eventjes over draad springen, babbeltje slaan met militairen, dan met privédjeepje naar hangar met andere arrestanten gebracht om dan enkele uren later terug vrij te zijn. Snap nog steeds niet waar ze dat getal van 1000 vredesinspecteurs halen. Op kleine Brogel waren er 230 arrestanten en niemand buiten de draad en dan zouden er in Brussel 700 mensen geweest zijn waarvan er 2* 100 werden opgepakt?!

'T is zelf geen hobby meer maar zo'n

• 18 April 2005 - 21:19

Guido:

saaie routine waardoor verlepte politi van Groen en vlaams nationalistische partijen nog eens positief in de kijker komen. Dit jaar was je azelf verantwoordelijk als je een kniptang meehad terwijl ze vorige jaren vroegen om een kniptang te gebruken. Welk akkoordje zou er nu gemaakt geweest zijn met de politie? :-)

groetjes, Guido

ps ga er wel nog een heel provocerend artikeltje over schrijven, ziet eruit dat imc.beuh imc.brussel gaat worden, ze zouden dat dan beyter afschaffen want je moet al naar imc-ovl voor leuke actiefoto's :-) uit Brussel.

• 18 April 2005 - 21:21

Guido:

"veel gesproken over Quantum technologie en boedhisme."

Deed dat zeven jaar geleden ook, erover babbelen :-)

robin

Van januari 2004 woonde en werkte ik in Barcelona, eerst als vrijwilliger en daarna bij diverse bedrijven. Daarmee begon ook dit 'dagboek'. Drie jaar later besloot ik terug naar Nederland te gaan voor een korte vakantie om van daaruit naar Istanbul te liften, en te zien wat het leven daar los zal maken. Je vindt tegenwoordig ook meer over mij in het engels: http://robino.wordpress.com