Op reis
Door: robin
Blijf op de hoogte en volg robin
19 Augustus 2006 | Frankrijk, Aix-en-Provence
Een Ierse vrachtwagenchauffeur zou me naar de grens brengen, maar hij had problemen met zijn creditcard, dus ik moest wachten bij het tankstation. Dus ik verder vragen en opeens had ik een lift naar Marseille. Ik skipte dus de Ier en wachtte op de Spanjaérd voor de rit naar Marseille.
Terwijl de Ier wegrijdt, laat de Spanjaard weten er toch maar van af te zien...
Kut. Daar sta je dan op het tankstation. Ik bedankte hem anyways en bleef vriendelijk, van binnen kookte ik van woede.
Zeven uur later was ik toch aangekomen op mijn eindbestemming voor Donderdag: Aix-en-Provence. De stad van Fred de windsurfer.
Dit dankzij een tweetal Fransen die net uit Salou kwamen, en een Frans stel dat wel engels en Spaans sprqk. Die laatste hebben me zelfs hier in de stad afgewet terwijl ze in Marseille wonen;
Alles wel hier ondertussen. Later op de nacht had ik inmiddels alle kroegen van de stad gezien en vandaag zag ik de stad ook in daglicht.
Morgen staan Marseille, Cannes en Nice op het programma. Mijn gastheer, een heer van 55, brengt mij naar Marseille met de auto en na de haven bezocht te hebben ga ik naar een concert in Cannes.
Later op de avond ga ik verder met mijn nieuwe gastheer naar Nice.
Zondag en maandag verblijf ik in Monaco en een klein dorpje net daarbuiten in een heuze Villa. En dinsdag ga ik weer weer terug naar Barcelona om de laatste nacht van de fiestas de Gracia mee te maken.
Dan nog een kleine week vakantie. Misschien dat ik nog een weekendje naar Madrid ga dan.
19 Augustus 2006 - 01:10
Thuisfront:
Waaaauw;)
Zeker wel gezellig met die gastheer? lekker likeurtjes drinken ;) reserveer een plek voor mij als die vent een beetje knap is. -
21 Augustus 2006 - 08:54
Raymond:
hmm beetje laat, maar straks is in Monaco de wissel van de wacht. Erg mooi om te zien. Maar de bootjes zijn ook mooi :)
Geniet van je vakantie -
21 Augustus 2006 - 20:22
Peter:
vette shit, wist niet dat je op reis ging!
Heb het weekend toch maar weer ens lowlands aangedaan was erg leuk :)