Restaurant Salamanca - Reisverslag uit Madrid, Spanje van robin - WaarBenJij.nu Restaurant Salamanca - Reisverslag uit Madrid, Spanje van robin - WaarBenJij.nu

Restaurant Salamanca

Door: robin

Blijf op de hoogte en volg robin

08 Juni 2006 | Spanje, Madrid

Rijen foto's van vele beroemdheden met de eigenaar sieren er de muur. Het telt drie grote zalen beneden, en vier boven, naast een enorm terras buiten. En het bevindt zich vlak aan het strand. De koning is er geweest, net als Koeman en Rijkaard, maar ook ministers, zangers, soapsterren en vele andere 'celebraties'.

Wie er geweest is weet waar ik het over heb: restaurant Salamanca. Wie er nog niet geweest is, weet dat ie er heen moet. Maar voor Spaanse begrippen moet je dan wel in je buidel tasten want we waren zo 45 euro kwijt voor een overheerlijke paella, de beste van me leven.

Ik kom er bijna elke dag langs, tijden me dagelijkse strandwandeling en altijd is het overvol. Maar dit is de eerste keer dat ik er daadwerkelijk binnen ben gegaan. En het is zeker de moeite waard!

Ben er dus geweest met me moeder. Zij is er nu voor anderhalve week om haar vakantie te vieren. En op deze manier vier je die dus opperbest: elke dag minstens een keer naar een restaurant. En dan heb je het dus ook over kwaliteit voedsel!

Morgen neem ik er mee naar de lunch bij het café bij me werk. Daar lunchen we elke vrijdag voor 8 euro een flinke maaltijd bij elkaar. En de kwaliteit mag er ook daar wezen!

Hierbij enkele foto's, en de volgenden die mij nog komen opzoeken zullen mij dus naar dit restaurant moeten uitnodigen :D

• 08 Juni 2006 - 22:01

Fben:

smakelijk!

• 09 Juni 2006 - 06:35

Raymond:

eet allen smakelijk en veel plezier. Wij hebben een Chinese afhaalrestaturant dat de beste is :)

• 09 Juni 2006 - 09:42

Peter:

ik krijg honger :P

robin

Van januari 2004 woonde en werkte ik in Barcelona, eerst als vrijwilliger en daarna bij diverse bedrijven. Daarmee begon ook dit 'dagboek'. Drie jaar later besloot ik terug naar Nederland te gaan voor een korte vakantie om van daaruit naar Istanbul te liften, en te zien wat het leven daar los zal maken. Je vindt tegenwoordig ook meer over mij in het engels: http://robino.wordpress.com