Sant Cugat del Valles, Catalonië - Reisverslag uit Madrid, Spanje van robin - WaarBenJij.nu Sant Cugat del Valles, Catalonië - Reisverslag uit Madrid, Spanje van robin - WaarBenJij.nu

Sant Cugat del Valles, Catalonië

Door: robin

Blijf op de hoogte en volg robin

28 April 2005 | Spanje, Madrid

Niet veel bijzonders zou je bijna zeggen als je een week lang je eigen webboekje niet bijhoud. Maar dat is het dus allerminst !

Brandalarmen, servers die het niet meer doen (niet alleen hier op me werk, maar ook me mail is onbereikbaar, lekker rustig dus). Verder veel plannen. Vakantie, extra werken, binnenkort is ook chica jarig (en heb eindelijk een vrije dag gekregen), computers reparen bij de Infoespai, en het proces verder op gang brengen om wat meer diepgang in de structuur aan te brengen. En dat gaat zo maar door.

Heb een heel rustig weekendje achter de rug, voordat ik dinsdag alweer moest werken. Zaterdag was het Saint Jordi dag, nationale boekendag in Catalonie, en dus was de Ramblas vol met kraampjes en mensen. Wij ook even geholpen met onze eigen kraam, en zelf ook even wat boekjes gekocht.

Helaas nog niet echt op het strand geweest, maar misschien dat we volgende week even naar een boerderij gaan. Bij een amdamse vriend/collega. Maar dat moet natuurlijk nog wel geregeld worden. In feite zou het een heel leuk verjaardagskado kunnen wezen, want zij wilt erg graag. Anders misschien even naar Madrid, of anders ik alleen tijdens mijn vrije week.

Zij inmiddels ook half om half werk. Mijn baantje overgenomen bij de infoespai, maar wel na een lange interne strijd die nog altijd niet is afgelopen! (shit, ze moeten de notulen nog opsturen!)

Anyways, de zon schijnt. Het is ruim 25 graden. De pauzes geven me een fijn kleurtje, en ik zit tegenwoordig op een boek per week, een record!

• 02 Mei 2005 - 22:37

Fben:

feliciteer haar van mij als t zover is

robin

Van januari 2004 woonde en werkte ik in Barcelona, eerst als vrijwilliger en daarna bij diverse bedrijven. Daarmee begon ook dit 'dagboek'. Drie jaar later besloot ik terug naar Nederland te gaan voor een korte vakantie om van daaruit naar Istanbul te liften, en te zien wat het leven daar los zal maken. Je vindt tegenwoordig ook meer over mij in het engels: http://robino.wordpress.com